hvordan man kan fortælle hvis dit barn har astma

Naturligvis en læge er den bedste person til at afgøre, om dit barn har astma , men ofte på det tidspunkt et barn med astma får til lægen kontor hans symptomer er mindsket eller forsvundet :

1 .
Hoste er en vigtig symptom på astma hos børn . Hvis dit barn har hyppige anfald af sygdom med ukontrollerbare hoste , kan hun har astma . Børn med astma normalt hoste det mest om natten, men hosten kan ske når som helst . Hoste kan være så alvorlige , at det forårsager dit barn til at kaste op .
to .

Kig på dit barns mave , når han er at have en hoste pasform . Hvis maven er ved at blive suget i hårdt med hvert åndedrag dette kunne være et tegn på astma . Huden kan blive suget ind i rummene mellem dit barns ribben , da hun ånder.
3 .
Lyt til dit barns vejrtrækning . Hvis vejrtrækning er hurtig og overfladisk hun kunne være at have et astmaanfald . En billig stetoskop kan bruges til at lytte til dit barns vejrtrækning i bryst og ryg -området . Hvis du hører noget hvæsen , dette er et tegn på astma .
4 .
føre dagbog over dit barns symptomer . Har dit barn bliver syg oftere i hjemmet eller på en andens hjem ? Har du nogen kæledyr ? Hvad tid på dagen du gøre udsat for angreb ? Astma hos børn er ofte udløst af allergi , men det kan også udløses af en forkølelse eller en viral sygdom . Dette tidsskrift vil hjælpe din læge afgøre , om dit barn har astma og den bedste måde at behandle det .

5 .
Hvis du har mistanke astma , er det vigtigt at få behandling for dit barn , så snart som muligt . Astmaanfald kræver særlig medicin til at hjælpe dit barn indånder. Hvis dit barn viser svære symptomer på astma såsom ekstrem åndedrætsbesvær eller fingernegle og /eller læber dreje blå , bør du styrter ham til skadestuen eller ring 911 .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke denne artikel i stedet for at rådføre sig med en læge .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.