hvordan man vælger en børnelæge med speciale i astma

Uanset om du for nylig har flyttet eller dit barn har sidst udviklet astma , har du forenet millioner af forældre, der har særligt behov for en børnelæge med up-to-date information og en hjælpsom attitude . Når du vælger en børnelæge for et barn , der har astma , tage ekstra pleje i dit valg af læger . Selvfølgelig er det svært at du ikke altid vide, hvilken form for pleje , du vil få , indtil du får det . En måde at sikre en ordentlig pleje , er at interviewe børnelæge på forhånd. Stiller spørgsmål som følgende kan hjælpe .

Hvordan man vælger en børnelæge specialiseret sig i Astma


1 .
Spørg børnelæge , hvis hun nogensinde har oplevet astma selv . Nogle læger havde astma som barn og fortsætte med at tage astmamedicin . Dette kan gøre en enorm forskel i forhold til sympati og kendskabet til . . . og kan øge tilliden , når lægen er ordinerer medicin .
2 .
Se om lægen eller på kontoret bruger skriftlige planer for astmabehandling . Dette er , hvad eksperterne i øjeblikket anbefaler for patienterne . Se også at se, om de tilbyder en peak flow meter for patienter , en anden nuværende måle patienten tager hjem , anvendes til at måle vejrtrækning kapacitet på en dag-til-dag basis for en mere effektiv astmabehandling . Det hjælper en patient etablere sine grønne (sunde ) , gul ( forsigtigt) og rød ( fare ) zoner .

3 .
Find ud af , om kontoret tilbyder spirometri undersøgelse for lunge kapacitet , en edb- bestemmelse af små og store luftveje funktion . Denne detaljerede analyse giver mulighed for mere komplekse oplysninger , ud over at lytte til barnets bryst .
4 .
Kontroller at se, om lægen har en tendens til at tro børn eller være mere skeptisk over for symptomer ved at spørge , om han mener astmasymptomer kan skyldes ophidselse eller ved sindsbevægelse. Svaret burde være ja . En læge , der griner eller Haan på dette begreb kan ikke tage egentlige symptomer så alvorligt, som han skulle i en krise , og kan endda tro at barnet kan gøre dem op .
5 .

Undersøge om lægerne vil undersøge ( eller anbefale en specialist for at kontrollere ) for astma-relaterede forhold som GERD ( gastro-øsofageal refluks sygdom ) og VCD ( vokal ledning dysfunktion ) . Halvdelen af alle astma patienter har disse forhold så godt , som kan komplicere symptomer .
6 .
Spørg om din læges holdning overfor astma medicin til børn . Naturligvis , læger ordinere medicin og plejer så konservativt som muligt , men faktum er, at psykotiske bivirkninger af inhalerede og orale kortikosteroider-mens ikke velkendte-er blevet videnskabeligt bevist . Har de mener, at disse psykotiske effekter eksisterer ? De bør , skal og tage disse alvorligt , foreskriver den mindste dosis muligt . Hvis dit barn nogensinde har været på en vedligeholdelse daglig dosis af disse lægemidler såsom Flovent eller Pulmicort eller prednison , bør lægen mindst anerkende deres mulige psykotiske effekt på børns sind og adfærd . Selv allergi lægemidler såsom Zyrtec har trukket forfærdet svar fra forældre , der ser drastisk problemadfærd i deres børn .

gode råd og advarsler


 • Bestem , hvornår lægen vil henvise dig til en specialist ( hvis en sag er behov for forsikring formål ) . Under alle omstændigheder bør læger gøre dig opmærksom på , at børn Pulmonologer og allergikere er nyttige specialister til at se så godt. Du bør ikke gøres til at føle , at du er " forråder " din børnelæge tillid , hvis du ønsker dit barn set af en specialist .
 • Tjek for at se lægens holdning til Singulair , som er blevet offentliggjort i seneste teenagere ' selvmord sager . Naturligvis ville yngre børn med deres lavere kropsvægt ikke gå upåvirket af dette stof . En læge , der afskediger disse hændelser let kan ikke være læge for dig .
 • Vælge en børnelæge eller forsikring , der giver et råd sygeplejerske kan du ringe på usikre situationer er yderst hjælpsom for familier med astma patienter . Sommetider du ikke kender , om du skal gå ind for en læge besøg eller ej.

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.