hvordan man kan hjælpe børn med astma forblive aktive

Børn har en naturlig tendens til at løbe , lege og være aktiv . Desværre kan de fysiske forhold som astma begrænser et barns evne til at nyde godt af disse barndom ritualer . Men med omhyggelig planlægning , kontrol symptomer og effektiv kommunikation mellem barnet , forældre og lærere , kan børn med astma lege højre ad med alle andre
1 .
fastsætte passende grænser. Se på , hvad dit barn er i stand til at gøre uden at forårsage angreb eller på anden måde at forværre den tilstand . Når dette er bestemt , opmuntre dit barn til at gøre mere uden at pålægge for mange restriktioner . Diskutere disse retningslinjer med dit barn , og sørg for han eller hun forstår, hvor vigtigt det er at deres helbred til at overholde dem . Efterprøve de grænser, på en regelmæssig basis og tilpasse dem efter dit barns sundhed .
to .
Hjælp dit barn til at erkende , at de kan have behov for at gå rundt på banen , mens klassekammeraterne løbe , men din barn stadig får gavn af fysisk aktivitet . Tillad dit barn at tage ansvar og ansvaret for styring af disse aktiviteter , forudsat at de er modne nok til at gøre det . Lad klassekammerater og legekammerater vide om dit barns tilstand og behandlingsplan i tilfælde af et angreb .

3 .
Undgå udløser . Vær forsigtig med at spille udendørs i myldretiden på dagen eller forår og efterår sæsoner når allergener er i blomst . Undgå udendørs aktivitet i mindst 2 til 3 timer efter græsset er blevet klippet . Diskuter den fysiske plan med dig sundhedstjenesteyder , som kan tilbyde yderligere vejledning for at undgå udløser , der påvirker dit barns astma .

002141469.pdf 002141483.pdf


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.