astma infantile retsmidler

Astma kan være stressende , især hvis dit spædbarn har udviklet det . Ifølge kidshealth. org , omkring 6 millioner mennesker under 18 år har astma . Dit barn chance for at udvikle astma er 50 procent , hvis den ene forælder har det , og 75 procent , hvis begge har astma , ifølge Astma Society of Canada . Hos spædbørn , kan astma starte som en tilsyneladende simpel forkølelse . Du skal se en læge for en korrekt diagnose . Konventionel medicin er den behandlingsform , der anbefales af læger . Alternative astma behandlinger er også tilgængelige , men er ikke bakket op af astma eksperter

konventionelle behandlinger


Oral medicin til astma behandling er ikke gives til spædbørn , da de kan fremkalde bivirkninger . Ifølge kidshealth. org , medicin inhaleres gennem nebulizers eller gennem en inhalator med en spacer anbefales , da de er nemme at bruge og er der generelt betragtes som sikre .

Der er to typer af astma medicin til spædbørn : kortvirkende bronkodilatatorer og anti-luekotrine behandlinger . Anti-leukotrines direkte forhindre symptomerne i at opstå ved at reducere den lungebetændelse , der får astma flare-ups . Disse bruges på en regelmæssig basis. Korttidsvirkende bronkodilatatorer kun anvendes i tilfælde af en flare -up . Denne form for behandling er ikke forebyggende .

Mængden af medicin , og hvor ofte du giver det til dit spædbarn afhænger af hendes særlige betingelser . Generelt , jo mere astmaanfald dit barn har , jo mere sandsynligt er din læge anbefale daglige behandlinger . Følg din læges råd og ikke springe doser .

Alternativ Behandlinger


Astma initiativ Michigan hedder det, at konventionelle behandlinger er den eneste dokumenterede foranstaltninger til behandling af astma . Faktisk , ifølge Astma Society of Canada alternative behandlinger for astma er risikable , da de ikke er reguleret . Du især ønsker at tage sig i at behandle et barn af en sygdom som astma . Drøfte alle behandlingsmuligheder med din læge . Hvis dit barn er ordineret en bestemt medicin , må du ikke stoppe med at tage den uden tilladelse , da dette kan forværre din spædbarnets astmasymptomer .

Nogle alternative astma behandlinger omfatter : naturlægemidler , vejrtrækning teknikker , akupunktur , yoga og kiropraktik behandlinger . Ifølge Astma initiativ Michigan , har disse behandlinger ikke bevist til behandling af astma .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.