er ukontrollable hoste et tegn på astma ?

Ukontrollable hoste kan være tegn på astma . Men det kan også være forårsaget af en række betingelser , herunder kighoste , bronkitis , lungebetændelse og endda sinus infektioner . Yderligere symptomer kan hjælpe med at skelne hoste forårsaget af astma fra andre årsager

funktioner


Hoste fra astma starter pludseligt og måske eller måske ikke producere slim . Hoste ofte ledsaget af trykken i brystet og smerter , ujævn vejrtrækning mønstre , nasale afbrænding og i alvorlige tilfælde , en hurtig puls , svedtendens , forvirring og en blålig farve i læber og ansigt .

Diagnose


En læge vil bruge en kombination af personlige historie og foretager en lægeundersøgelse og lungefunktion test til at diagnosticere astma og udelukke andre årsager til ukontrollabel hoste .

Behandling


Astma er generelt behandlet med en kombination af langsigtede controller medicin for at reducere Hyppigheden af symptomer og redning medicin til behandling af pludselige astmaanfald .

Overvejelser


Ifølge Astma og Allergi Foundation of America , astma påvirker 20 millioner børn og voksne i USA .

Advarsler

Ubehandlet astma kan være dødelige . Konsultere en læge og få en korrekt diagnose , inden du forsøger at behandle vedvarende hoste eller astma .

6162150555.pdf 6162150557.pdf 6162150576.pdf


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.