hvad er årsagerne til astma hos børn ?

Astma er den hyppigste kroniske sygdom hos børn , ifølge Mayo Clinic . Astma er en tilstand, hvor luftvejene betændte , og det kan medføre hoste , hvæsen og stramning , der fører til problemer med vejrtrækningen

Øvelse


anstrengelsesudløst astma er forårsaget af et barn løbe og lege , eller udøver selv fysisk . Stress på kredsløbssygdomme er for stor , og luftvejene bremsende med øget aktivitet . Dette er også almindeligt hos børn , der er overvægtige .

Allergi


At være allergiske over for ting som støv , kæledyr og årstidernes skiften er også meget almindelige årsager til pædiatrisk astma . Allergi over for katte og hunde kan forårsage alvorlige astmatiske reaktioner og føre til alvorlige luftvejs konstriktion .

Miljø


Børn, der er udsat for miljøgifte som smog og røg er mere tilbøjelige til at udvikle astma end dem, der bor i ren luft miljøer . Passiv rygning er farligt og kan føre til permanente skader hos børn .

Sygdomme


Almindelige virusinfektioner , såsom forkølelse og influenza kan medføre børn skal have øget forekomst af astma . Dette gælder især hos børn, som har astma , før at fange den kolde , og de kan have sværere ved at inddrive .

Vejret

Når vejret bliver koldere og mere fugtigt børn oplever ofte højere astma . Dette skyldes den kolde bremsende luftvejene , når de indånder , og kan forårsage en reaktiv konstriktion i børn, der allerede udsat for astma .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.