hvornår de skal søge akut behandling af astma ?

Astma er generelt ikke tænkt som en livstruende sygdom , men hvis advarselstegn på en farlig angreb ignoreres , døden er ofte gange nært forestående. Hvis symptomerne ikke er under kontrol , og angreb er ikke aftagende , så en tur på skadestuen er absolut berettiget , og du skal straks meddele det til din familie læge og finde en respekteret pulmonologist

første linje Behandlinger i ER


Først en peak flow meter vil identificere denne overhængende situation hurtigt . Dette er en simpel test, som anvender symbolske farver ses på en trafik signal . Hvis du er i den grønne zone , din astma er under kontrol , og det regime er effektiv . Hvis du er i den gule zone , skal du være forsigtig som din astma nærmer et farligt niveau . Efterfølgende , hvis du er i den røde zone , stop straks og hovedet til den nærmeste skadestue .

En anden overhængende advarselstrekant er rigelige mængder af slim , især gul eller grøn , hvilket indikerer bakteriel astmatisk bronkitis , eller i værste fald lungebetændelse bakteriel . Dog kan en virus forværre astma så godt, og de fingerpeg her er nysen , som normalt følger med denne form for sygdom . Med en bakteriel infektion , vil en person sædvanligvis spike til en feber på 101 grader ( Fahrenheit ) eller højere , i modsætning til en virus , hvor der ikke feber er til stede . Desuden er der dokumenterede tilfælde , hvor en sinus infektion kan hurtigt blive til en regulær astma anfald , fordi de trange næsepassager gøre det sværere at trække vejret for patienten .

Vær opmærksom på , at når post-nasal drop er en faktor , svælget bliver hurtigt involveret tilsat konstriktion , og slim produktion vil blive mere tyktflydende . En redning inhalator er et værdifuldt redskab , der er involveret i første-linie behandling til en akut angreb , men hvis du undlader at restituere sig efter den anbefalede dosis , skal du blot hovedet for den nærmeste skadestue-ikke administreres mere medicin . Også når astma er under kontrol , en lokal kortikosteroid er effektiv , men når astma når status asthmaticus , mundtlig eller IV behandling er nødvendig .

Intense behandlinger af astma terapi


Den skadestue læge vil afgøre graden af din angreb og efterfølgende vil for hurtig behandling for at stoppe angrebet for at holde angreb fra tilbagevendende . For astma hos børn , er den første behandling kaldet racemisk adrenalin , som er en meget effektiv ordning for at afværge en tilstand, der kaldes status asthmaticus . IV terapi kombineret med IV antibiotika , kortikosteroider , og en forstøver vejrtrækning behandling vil du hurtigt vil åbne op for trange luftvejene og give betændelse at stilne af . Også kan iltbehandling være nødvendigt i nogle tilfælde , og nebulizer vejrtrækning behandlingen ikke kun mulighed for ilt til at flyde frit ind i lungerne , det bryder op slimhinder og hurtigt åbner luftvejene .

Lægen kan overvåge dit hjerte med en kardiel skærm for at udelukke en sygdom proces, der kaldes hjertets astma , som forårsager betændelse i hjertet, og også bakterier tilknytning til hjertet muskler . Uregelmæssige hjerteslag vil forekomme på hjerte monitoren, og lægen vil afgøre, hvilke behandlingsforløb er indiceret . En tilstand kaldet mitralklapprolaps er ofte en forløber for hjerte- astma , og specifikke tests såsom en kardiologisk ultralyd vil afgøre denne betingelse . Desuden kan lægen anmelde en specialist hurtigst muligt , hvis nødvendigt.

på skadestuen er en frelsende nåde at astmatikere har behov hurtige luftveje terapi , så husk ikke forsinker akut hjælp . Hvis du er i tvivl , så tjek din astma ud . Mange alvorlige astmatikere dø derhjemme , så tøv ikke med at ringe 911 . Også huske på , at din skal anmelde din praktiserende læge , så han eller hun kan være til rådighed og møde dig i skadestuen hvis det er nødvendigt at arbejde sammen med ER personalet .

Konklusion


Astma er en forløber for mange sygdomme processer og bør tages meget alvorligt . Vær opmærksom på , at børn i særdeleshed har meget små luftveje og har brug for at blive behandlet omgående . En reaktiv luftveje , som med astma , kan kun være et skridt væk fra døden . Det er langt bedre at være proaktiv med behandling end at gryderet rundt med en reaktiv luftveje .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.