antiseptisk teknik

Gode antiseptisk teknikker kan fjerne bakterier og bakterier , holder dig fra at få en infektion . Antiseptiske har været en almindelig siden de tidligste tider . Ifølge Science afklaret, bruges egyptere harpikser til at dræbe bakterier . Grækerne og romerne brugte vin, olie og eddike til at dræbe bakterier . Det er vigtigt at desinficere dit hjem , især efter en sygdom , for at holde din familie fri for smitte .

berøringspunkter


Spray alle berøringspunkter grundigt med desinficerende spray . Berøringspunkter omfatter noget i dit hjem, der håndteres ofte . Dette omfatter dørhåndtag , håndtag og knapper på elektronik . Ifølge Good Housekeeping , kan bakterierne lever af disse flader op til 48 timer. Spray disse flader gavmildt og lad lufttørre for størst effektivitet .

Sengetøj


Vask lagner og pudebetræk i en vaskemaskine er fyldt med varmt vand . Placer tørretumbleren på den højeste indstilling , eller antibakterielle indstilling, når tørring arkene . Gør det samme for håndklæder og andre vaskbare linjer , der kan indeholde bakterier . Hvidvaske kast, sengetæpper og puder i henhold til etiketten retninger . Nonwashable poster skal sprøjtes med desinfektionsmiddel . Det er afgørende at vaske dine hænder efter håndtering af snavset sengetøj for at undgå yderligere spredning af bakterier .

andre områder,


Vask retter i varmt sæbevand , eller et sted på opvaskemaskinen . Tøm papirkurv spande og sprøjte med desinfektionsmiddel , især dåser , der holdt forurenet væv . Efter den syge person er rask, købe en ny tandbørste for det pågældende familiemedlem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.