øvelser til at reducere hævede ben

Når overdreven væske hober sig op i benene , hævelse kan forekomme . Når en person fjerner hendes sokker og bekendtgørelser en fordybning fra elastisk , det er fordi hendes fødder og /eller ankler har hævede i løbet af den tid, hun bar sokker . Dette er relativt normalt og sker for alle på et tidspunkt . For nogle mennesker , kan hævelse være en stor og farlig problem

Hævelser Forebyggelse


Forebyggelse er altid bedre end at forsøge at vende et problem senere . Forståelse , hvad der forårsager hævelser kan hjælpe dig til bedre forhindre det i at opstå i første omgang . Drikker alt for mange negative væsker kan forårsage hævelse . Vand er en positiv væske til at drikke , og vil hjælpe med at lindre kroppen af overskydende vand , men sukkerholdige sodavand og juice kan forårsage voldsomme hævelser forekomme . Sidder i samme stilling i længere perioder kan også forårsage hævelse , så hvis du arbejde, hvor du er nødt til at sidde i samme stilling i fire eller flere timer ad gangen , for at du får op hver 1-2 timer for mindst 10 til 15 minutter hver gang og flytte rundt .

Hævet Ben Motion


Denne gammeldags ben-løft øvelse kan synes som det vil ikke gøre meget , men det kan bidrage til at reducere ødem . Ifølge Institut for Intern Medicin ved Cleveland Clinic , ben øvelser er de bedste recept for ældre mennesker , der oplever ødemer rejst .

Andre benøvelser


Hævede ikke altid forekommer for alle , men nogle mennesker oplever hævelse under graviditet , sygdom eller overgangsalderen. De kan også opleve hævelser , når de bliver ældre . Prøv at sidde på gulvet med benene strakte sig ud foran dig . Bøje en af dine ben , sætte anklen fra bøjede ben over det modsatte knæ . Træk denne låret til den modsatte side , og hold i 30 sekunder eller længere , hvis du kan gøre det . Træk vejret dybt og suppleant sider . Denne øvelse kan hjælpe med væskeophobning .

Bare gå i almindelighed vil hjælpe , også . Tag en 10 eller 15 minutters gang mindst en gang om dagen, op til tre gange om dagen , men for at få dit blod cirkulerer og hjælper med hævelse og inflammation . Drik masser af væske ( vand og te er gode valg ) , og undgå at spise salt mad .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.