hvordan man kan betale for derhjemme faglært sygepleje

Når du eller en du holder kræver dygtige sygepleje i hjemmet , betaler for pleje kan være et af de mest stressende aspekter af situationen . Selv om udgifterne til faglærte sygepleje er høje , er tilgængelige . Som med de fleste situationer , kan en ordentlig planlægning at en borger kan navigere gennem situationen med relativ lethed . Planlægningen af en dag, hvor dygtig sygepleje kan være brug for, kan spare hovedpine og hjertesorg i det lange løb

Hvordan betaler i Home Faglærte Sygepleje


1 .
Overvej at erhverve en langsigtet pleje ( LTC ) forsikring , før faglært sygepleje er påkrævet . De fleste traditionelle sygeforsikringer tilbyder kun delvis dækning for dygtige sygepleje , selvom de fleste LTC politikker tilbyde fuld dækning .
2 .
Kontakt din sundhed forsikringsselskab og forhøre sig om din dækning for faglærte sygepleje derhjemme . Mange sygeforsikringer tilbyde delvis dækning for denne type af omsorg for en periode .

3 .
Ansøg om statsfinansierede sygesikring . Mange stater tilbyder gratis eller billig sygesikring til dem uden forsikring , der har høje medicinske regninger eller vise ekstrem økonomiske behov . Kontakt din tilstand 's velfærd kontor for at få flere oplysninger .
4 .
Ansøg om Medicare , hvis du er 65 år gammel eller ældre eller handicappede . Medicare dækker en stor del af kvalificerede sygepleje i hjemmet .
5 .

Kontakt velgørende organisationer , som Frelsens Hær , United Way , katolske Velgørende og jødiske familie Velgørende at se om de er i stand til at tilbyde enhver form for bistand . Mange af disse organisationer tilbyder finansiering af kvalificerede sygepleje til dem, kan ellers ikke har råd til det .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.