naturlige håndkøb overgangsalderen behandlinger

Når en kvinde holder op med menstruation , vil hun opleve overgangsalderen . Når overgangsalderen opstår, er mængden af østrogen , der produceres i en kvindes krop faldt dramatisk . Dette medfører hedeture , humørsvingninger og nattesved . Når de søger en måde at behandle overgangsalderen , nogle kvinder henvende sig til naturlige håndkøb behandlinger

Funktion


Over the counter naturlige overgangsalder behandlinger arbejde ved at efterligne østrogen .

Typer


Produkter , der indeholder phytoøstrogener bidrage til at afhjælpe nogle symptomer på overgangsalderen. Over the counter produkter , der indeholder phytoøstrogener omfatter sojamælk , tofu og sorte Cohosh .

Effects


Kvinder , der tager naturligt i håndkøb behandlinger kan opleve, at nogle af de ubehagelige bivirkninger af overgangsalderen som hedeture og nattesved mindske eller mindre.

Overvejelser


Det er ikke bevist , at naturlige håndkøb behandlinger vil hjælpe overgangsalderen . Nogle kvinder kan finde lindring af symptomer , men andre kan ikke .

Advarsel

Natur håndkøb behandlinger for overgangsalderen er ikke sikker på alle kvinder . Forud for enhver behandling er startet , bør en kvinde ser en læge for at drøfte mulige bivirkninger.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.