hvad er senior Assisted Living ?

Senior plejeboliger er for pensionister , der stadig bevarer nok mobilitet at komme rundt på egen hånd , men kan få brug for hjælp med daglige opgaver , såsom dressing , lave mad og gå på toilettet

Misforståelser


Assisted levende faciliteter er ikke det samme som plejehjem . Plejehjem er for folk der har brug for færdigheder i en medicinsk professionelle ( som regel en sygeplejerske ) , der på noget tidspunkt , men behøver ikke nødvendigvis indlæggelse . Men , plejeboliger og plejehjem er ofte i umiddelbar nærhed i tilfælde af, senior nødt til at opgradere til et plejehjem .

Betydning


Ifølge Assisted Living Federation of America, USA havde mere end 1 million ældre borgere, der bor i omkring 36. 000 Assisted Living locales i 2009 .

Finances


Ifølge Assisted Living Federation of America , 86,2 procent af dem i støttede levende betale for pleje ud af deres egen lomme . Men de fleste stater tilbyde nogle typer af voucher for lav indkomst beboere .

Vigtige Fakta


Den gennemsnitlige senior bistået levende centrum koste $ 2. 575 om måneden i 202C efter Assisted Living Federation of America .

Tips

Seniorer , eller børn af seniorer , på udkig efter en assisteret fritidsordningen bør gennemgå alle klager over en facilitet gennem den amerikanske regerings Long Term Care Ombudsmand program , ældreomsorg . Desuden foreslår Consumer konsortium for Assisted Living , at folk får en detaljeret forklaring af , hvad basisgebyret omfatter , og hvilke tjenester /produkter koster ekstra .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.