PPH protokoller

Post partum hemorrhaging ( PPH ) er et problem , der kan opstå i tredje fase af arbejdskraft . Resultatet af PPH er betydelig blodtab for moderen og kan blive livstruende for mor og barn . PPH er blevet undersøgt, og et sæt protokoller er blevet etableret for at hjælpe lægepersonale og arbejdskraft og levering fagfolk for at undgå risikoen for PPH . De etablerede protokoller er blevet undersøgt og har vist potentialet til at reducere forekomsten af PPH med 60 procent , ifølge forebyggelse af Postpartum Blødning initiativet .

Tredje fase af Labor Overvågning


Tidlig opdagelse er den første linje i forsvaret for en kvinde mod de potentielle af PPH . Den tredje fase af arbejdskraft er den sværeste for en kvindes krop . Veerne er på deres stærkeste og få moderkagen til at trække væk fra livmodervæggen tidligt . Ved at give en kvinde med løbende kontrol i tredje fase af arbejdskraft hun kan ses for begyndelsen tegn på pulmonal hypertension. Disse tegn , såsom en pludselig bølge af blod eller fald i blodtrykket , normalt ikke er anerkendt af kvinden selv , fordi hun er optaget i færd med at arbejde .

Oxytocin


Oxytocin eller anden profylaktisk skal indgives inden for det første minut efter fødslen af barnet , men før levering af moderkagen . Skuddet af oxytocin vil bistå kvindens livmoder muskler til kontrakten , hvilket vil bidrage til at bremse strømmen af blod efter leveringen af barnet . Dette er nødvendigt , fordi musklerne i livmoderen , er træt af de ordregivende at levere barnet og en tilstrækkelig høj nok grad af naturlig oxytocin kan ikke overlades til at stimulere musklerne .

Placental Levering


Moderkagen skal leveres på en kontrolleret måde og ikke få lov til at rippe eller rive væk fra livmodervæggen . Dette opnås ved at lægen med navlestreng trækkraft , som giver en konsekvent og blid træk på moderkagen at hjælpe det frigivelse fra livmodervæggen og blive leveret . Når moderkagen er leveret i livmoderen af kvinden skal masseres af en sygeplejerske for at stimulere musklerne til at optage endnu mere . Disse ekstra sammentrækninger vil bidrage til at reducere mulige blodgennemstrømningen , som kunne følge af levering af moderkagen . Den massage nødt til at vare cirka fem minutter ad gangen og skal gentages hver 15 minutter for de første to timer efter leveringen af moderkagen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.