hvad er fordelene ved kunstig befrugtning hos mennesker ?

Kunstig befrugtning er en behandling for barnløshed , som går tilbage til 1970'erne . Det er en befrugtning procedure , hvorunder sæd fra en kvindes partner eller sæd fra en donor , er indsat i en kvindes livmoderhalsen eller livmoderen , og hvis proceduren er vellykket , kvinden undfanger . Selv om det kan være en bekostelig procedure , kunstig befrugtning giver mange fordele til de mennesker, der gør det .

barnløshed spørgsmål


For par , der lider af barnløshed spørgsmål , kunstig befrugtning er som regel den mest succesfulde valg for dem at undfange et barn . Brug kunstig befrugtning åbner dørene for forældre til par , der måske ikke være i stand til at få et barn ellers på grund af mandlig eller kvindelig infertilitet spørgsmål .I nogle tilfælde , den mandlige partner i et forhold kan have haft en fortid vasektomi , og i stedet for under en vending , kan parret vælge insemination med donorsæd stadig at få det barn, de ønsker .

par af samme køn


For par af samme køn , der har et barn er et problem . Men , kunstig befrugtning tillader dørene til forældre til at åbne for dem. En kvinde i en af samme køn forhold kan blive insemineret med donorsæd , eller mænd i en samme køn forhold kan opsøge et surrogat for at bære et barn , ved hjælp af deres egen sæd eller donorsæd .

enlige mænd og kvinder


Enlige kvinder uden en partner kan ønske en graviditet , og for dem , tilbyder kunstig befrugtning den fordel, at kunne få et barn ved hjælp af donorsæd . Det er heller ikke ualmindeligt , at kvinder har deres egen partners sæd frosset i tilfælde af, at deres partner er afgået ved døden , og kunne bruge det senere , at undfange et barn af deres egne .Når du bruger donorsæd til kunstig befrugtning , er sæd testet og screenes, inden den insemineret , og gør dette reducerer spørgsmålet om at videregive genetiske sygdomme til det ufødte barn .Enlige mænd kan også drage fordel af kunstig befrugtning , ved hjælp af et surrogat , og som har deres egen sæd insemineret i surrogat mor .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.