hvordan man forebygger influenza transmission

De fleste mennesker har lidt symptomer på influenza -virus . For de fleste er disse symptomer er næsten uudholdelig , men med tiden og behandling , vil de mindske og i sidste ende være væk . Men de unge og gamle og dem med nedsat immunforsvar , kan influenza være farligt og livstruende . Da vi hilse influenza sæsonen , er der flere ting, du kan tage for at hjælpe med at forhindre spredning af virus til sig selv og andre :

1 .
Da influenza overføres fra person til person , en meget effektiv måde at forebygge influenza transmission er til at blive hjemme og begrænse kontakt med andre. Det er ikke altid muligt , men at reducere mængden af kontakt med andre anbefales . Opholder sig væk fra andre er også vigtigt, når der er en ny baby i huset , fordi de helt unge er ganske modtagelige for smitte .
2 .

anden effektiv måde at forebygge lidelser symptomerne på influenza er at få en influenzavaccination . Det er ikke anbefales imidlertid , at give en influenzavaccination til en person yngre end 6 måneder gamle . Gå til flu. gov at finde ud af , hvor du kan få en influenzavaccination .
3 .
Dæk din næse og mund med et lommetørklæde eller væv , når nysen eller hosten . Du kan også nys eller hoste i indersiden af albuen for at holde influenza bakterier fra dine hænder , der spreder virus . Vask dine hænder med sæbe og vand efter du har nyse .
4 .
Brug din sunde fornuft . Undgå for eksempel at røre ved ting , der er blevet berørt af flere andre mennesker , handsker eller bruge et væv , og derefter undgå at røre dit ansigt , især øjnene og munden, hvor de bakterier får inde i din krop .

også holde din personlige levende eller arbejdsområdet rent ved at tørre ned doorknobs , tastaturer osv.

5 .
Stay hjemme i mindst 24 timer efter du ikke længere har en feber på 100 grader Fahrenheit ( 37,8 C) , eller når du ikke længere viser tegn på feber uden brug af febernedsættende medicin , ifølge det amerikanske Health Department . Fortsæt med at begrænse kontakt med andre og holde sig væk fra de unge og gamle og dem, der er sårbare over for influenza .

gode råd og advarsler


 • Kom masser af hvile og tage vare på dig selv til at bekæmpe influenza. Kontakt din lokale sundhedspleje udbyder , hvis du har brug for lindring af symptomer af influenza .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.