hvordan man kan konvertere korttidshukommelsen til lang sigt hukommelse

Det menneskelige sind processer utallige stykker af information hver dag. For at hjælpe med denne proces , at hjernen normalt husker ting i to mode --- korttidshukommelse , eller " arbejdshukommelse , "for ting , der skal være kendt for en kort periode , og langtidshukommelse for ting , der bliver implanteret i hjernen og kan kaldes over lange perioder , lige år . For folk , der ønsker at tage noget , de lige har lært , og implantatet det i deres hjerne for langt, sejt træk , er der strategier , der kan hjælpe denne konvertering .
1 .
Ryd dit sind , før du forsøger noget udenad . Aflede memorization indsats med uvedkommende oplysninger kan gøre processen mere vanskelig og mindske chancerne for , at omstillingen til langtidshukommelsen vil lykkes .
2 .
Fordel oplysninger mente at de skulle gemmes i små bidder , og derefter langsomt begynde at huske hvert stykke separat . Brug intens koncentration om flere små stykker information giver mulighed for lettere langsigtede memorization end at forsøge at absorbere det hele i en stor bid .

3 .
" Chunk " den lille , separate stykker oplysninger i stadig større stykker . Overvej måde at strukturere de oplysninger , så det er lettest at huske . For eksempel , lære, hvis målet er at huske en række tal , der oprindeligt numrene én efter én eller parvis , og derefter " bid "dem i en længere , genkendelig serier , såsom et telefonnummer eller CPR-nummer . .
4
Gentag de oplysninger flere gange , men ikke bare gentage de oplysninger, der i hurtig rækkefølge i løbet af en kort periode , fortsat langsomt gentage det over en længere periode . Dette vil hjælpe implantat oplysningerne i langtidshukommelsen , mens hurtig, kort gentagelser vil holde det så kort sigt hukommelse .
5 .

Genbesøg oplysninger regelmæssigt over en længere periode gang , når det har været i første omgang udenadlærte . Hver gang i et stykke tid , fremmane de oplysninger og gentage det for dig selv at sikre , at det forbliver frisk og erstattes .

gode råd og advarsler


 • Det kan medvirke til at foretage memorization i et lille område uden distraktioner , herunder andre mennesker , telefoner og fjernsyn .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.