hvordan man kan reducere , afslutte eller helbrede facial acne udbrud eller zits

Jeg gav op på medicin og cremer og satte sig til at tænke over min acne . Jeg husker , hvad jeg lærte om homeostase i college . Jeg har oprettet og fulgte en plan , der reducerede min acne ned til en mærkelig en eller to om måneden . Som du kan gætte , det gør livet så meget lettere . Jeg vil bare gerne hjælpe andre . Selv hvis du ikke bruger alle disse tips , skal du læse og forsøge at tage noget fra dem :

1
Til Start :
Din krop vil gøre , hvad som helst, det tager at opretholde homøostase , der er defineret i dit DNA . Derfor , hvis du har problemer med akne , har vi til at tænke ned i porerne og olie kirtler . De fleste behandlinger forsøger at tørre ud disse kirtler . Det betyder at din krop kommer til at sparke i højeste gear som olie kirtler forsøge at mødes med din indsats . Hvis du går glip af en behandling , så vil kirtler vinde . Lad os prøve at gøre det modsatte . Lad os over olie /fugter vores hud til det punkt , hvor vores kirtler ikke behøver at arbejde for at bibeholde homeostase . Denne selvom proces har arbejdet på mig, og efter to uger, vil din acne blive reduceret , hvis ikke en saga blot .
Trinene herunder vil først setup et rent miljø og så snakke om at kontrollere din kirtler . Jeg har henvendt folk på arbejde med svær akne og fortalte dem denne info med gode resultater . Tak eHow at lade mig passere god info om .
2 .

Wear pyjamas i seng .
Olie med bakterier er ikke en god combo . Undgå armhule /body bakterier og døde hudceller på din pude /ark ved at bære en t-shirt i seng . Nok sagt .
3 .
Skift pudebetræk oftere .
Hvis du er den type, der kan lide at putte den pude under armen , er du tilføje problemet . Selv hvis du bad om natten , puder samle sved , støv , olie og døde hudceller . Dette trin kræver nogle omhu , hvis din tidsplan er optaget .
4 .
Vask lagner og pudebetræk adskilt fra andre vaskeri .
Må ikke vaske dit ark med dit arbejdstøj eller kid tøj . Gør eller holder en særskilt belastning bare for plader , pudebetræk , eller anden seng materialer . Hvis du ændrer dit ark og pudebetræk regelmæssigt , bør du have et par sæt til rådighed til at vaske /brug.

5 .
Vask dine hænder ( ikke dit ansigt ) , før du går i seng .
Hvis du konstant vasker og fjerne olier på dit ansigt , vil din olie kirtler arbejde overarbejde for at vende tilbage huden til normal . At gå i seng med fedtet hud i ansigtet er fint , hvis din seng og hånd miljø er rent . Hvis du vasker dine hænder ( ikke dit ansigt ) , vil du gå i seng med rene hænder , der vil på /nær dit ansigt hele natten .
6 .
Hydrate .

Nogle acne er forårsaget af sved kirtler , som er tørre eller fortykket på grund af mangel på vand . Disse er den dybe acne , der aldrig danner op til en Whitehead og kan vokse til bump på størrelse med en mønt i diameter . Undgå, at ved at sætte ned lidt vand . Alle de tidligere trin var foranstaltninger til at kontrollere olie kirtel produktionen . Drik din 2 liter vand om dagen , og nyde andre sundhedsmæssige fordele , der går langs med denne vane .

7 .
Kom i et par mild træning .

Mere specifikt gøre disse svedkirtler på dit ansigt arbejde . Når dit ansigt sved, det renser porerne . Og ligesom hydrering , der er andre fordele til at få en lille workout i et par gange om ugen
8
Under dit brusebad . behandle dit ansigt gerne din krop .
I badet bruge en separat hånd-håndklæde til at vaske dit ansigt med det samme stykke sæbe du gør din krop med. Det lyder vanvittigt , men du skal sætte den samme indsats på dit ansigt , som du gør på din krop . Må ikke over rense dit ansigt .
Hvis du har kraftige tilbage acne eller acne i andre områder ud over dit ansigt , ville jeg tænke at prøve nye sæber eller vaskemidler , indtil du finder en , der forbedrer din situation . Behandle dit ansigt hud som din krop hud sikrer en god enkel "base " ren , der er omkostningseffektiv og let at lave en rutine .
Som for mig personligt (og uden at lyde som en spokeperson ) Jeg bruger irsk fjederbøjlen sæbe . Efter at være blevet i en række hoteller , bruger jeg hotellet sæbe og få de samme resultater , så jeg ved ikke, om dette er endnu vigtigere at nævne .

9 .
Udskift fjernet olier .
Her er det vigtigste skridt . Dette trin kræver personlig erfaring med et produkt, jeg bruger . Virksomheden er ikke vigtigt , hvilken type lotion er .
Efter et brusebad , skal du erstatte alle de olier du lige har fjernet fra huden . Sætte olie på dit ansigt kan synes som det sidste, du ønsker at gøre . Men husk , vi ønsker, at vores olie kirtler at arbejde mindre . De vil arbejde mindre , hvis vores hud er fugtig . Dette gøres med en lotion , der ikke tilstoppe porerne og er ikke fedtet . Jeg bruger og anbefaler Aveeno 's " Daily Moisturizing Lotion " for de bedste resultater . Igen er det ikke om Aveeno , er det om at finde en lotion med næsten ingredienser . Se venligst vedlagte billede for Aveeno 's ingredienser .
Hvis du har brug for at vaske dit ansigt mere end én gang om dagen , skal du sørge for at udskifte alle olier du fjerne ved at sætte på lotion .
Jeg garanterer at hvis du følger en eller flere af de ovenstående trin du vil reducere din acne . Jo flere trin , jo mindre acne . Bare husk vi forsøger ikke at dryout vores kirtler , forsøger vi at bare gøre dem til at arbejde mindre . Og vil de arbejde mindre , hvis vi holder vores hud hydreret og fugtig . Du bør se resultater i et par dage , 10 dage max . Dette er en mindre livsstilsændring , der vil resultere i en stor belønning . Du er velkommen til at kommentere og læse min advarsel nedenfor om at stoppe din nuværende behandlinger ( hvis nogen ) .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for at vaske dit ansigt mere end én gang om dagen , skal du sørge for at udskifte alle olier du fjerne ved at sætte på lotion .
 • Bemærk : Hvis du bruger ansigtscremer eller medicin , stoppe med at bruge dem for en dag eller to før at gøre disse trin bedste resultater. Afskæring af Deres nuværende behandling og starte dette kan resultere i en kort opblussen . Venligst forventer, at dette kan ske, og ikke får afskrækkes fra disse trin . Jeg siger "regner med" , så du ikke starte denne lige før og kommende vigtige begivenhed .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.