indholdet af en celle

Alle levende organismer har celler , ifølge MS Nucleus , og cellernes indhold al fungere sammen at udføre bevare liv aktivitet af organismen . De vigtigste komponenter i cellen er kernen , det vacuoles , cellemembranen , mitokondrier og cytoplasma . Celler Alive viser, at der er to typer af celler : prokaryotiske og eucaryotic celler . Prokaryotiske celler , såsom bakterier , er de mere enkle strukturer , uden organeller , mens de eucaryotic er større og mere komplekse , som de i planter og højere dyr.

Nucleus og Vacuoles


kontrolcenter eller hjerne cellulære funktion er kernen , bemærker MS Nucleus . Det holder DNA , der giver cellen sin egen unikke karakteristika. Hertil kommer , er den ansvarlig for den nødvendige celledeling .vacuoles er membranbundne sække, som ligner små luftbobler og bidrage til at øge celle størrelse i løbet af vækstperioden ved at gemme ernæring og affald .

cellemembranen


Nogle gange refereret til som plasmamembranen , Biologi Online definerer cellemembranen som en semipermeabel struktur , der er lavet hovedsagelig består af fedt og protein molekyler . Cellemembranen har en strukturel funktion til at forme cellen og en beskyttende funktion til politiet , hvad der kommer og går fra cellen .

mitokondrier og Cytoplasma


mitokondrier er den faktiske strømkilde af cellen . Ifølge Biologi Online , hjælpemidler til mitokondrier i cellen med åndedræt og udgivelser både sukker og stivelse som er nødvendig for energi .væsker , der understøtter og omgiver den interne indholdet af celle kaldes cytoplasma .

organeller


Cellerne organeller er dem væsentligste strukturer ofte nævnt af Biologi Online som " miniature- maskiner " , der giver en celle til at fungere . De vigtigste komponenter i cellen , herunder kernen , vacuoles , cellemembranen , mitokondrier og cytoplasma , betragtes alle organeller .Desuden Golgi apparat , lysosomer , endoplasmatiske reticulum og blærer , da de blev fundet i en celle , kan også betragtes organeller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.