luftbefugtningsanlæg til børn

En luftfugter kan hjælpe med at lindre forkølelse og influenza symptomer for børn . En luftfugter i hjemmet kan hjælpe med at lindre tørre bihuler og lethed luftvejssygdomme som en almindelig forkølelse . Ifølge Mayo Clinic , bør fugtighed i hjemmet ikke være lavere end 30 procent og ikke højere end 50 procent . Befugtningsapparater fungerer bedst med vand , der har et lavt mineral indhold som destilleret vand . Hold befugtningsapparater rene for at undgå sygdom forårsaget af mug og bakterier vokser inde i en beskidt luftfugter .

Ultrasonic luftfugter


En ultralyds luftfugter virker ved at forstyrre vandet i reservoiret med høj frekvens lydbølger . Lydbølgerne kundeafgang op og sprede små dråber af vand i luften. En ultralyd luftfugter kan bruges med koldt eller varmt vand . Disse befugtere kan sprede bakterier og skimmel i luften , så det er vigtigt , at befugteren jævnligt rengøres og frisk vand tilsat før hver brug . Mineraler kan også spredes i luften med vandet. Ifølge Miljøstyrelsen vil med destilleret vand til at reducere sandsynligheden for mineraler i luften.

Impeller Luftfugtere


Impeller befugtningsanlæg bruge en disk , der centrifugeringen ved en høj hastighed . Disken spinder sig gennem vandet og sender det til en skærm , der spreder vandet i bittesmå dråber . Vanddråberne derefter spredes i luften . Mange løbehjul befugtningsapparater indeholde en luftvasker til at dræbe bakterier og virus i vandet . En ion pind i vandet vil ødelægge mikrober så godt. Disken kan fjernes og vaskes i hånden eller placeres i en opvaskemaskine . Environmental Protection Agency og Consumer Product Safety Commission enig i, at løbehjulet befugtningsapparater også kan sprede mineraler , skimmel , bakterier og andre forurenende stoffer i luften . Korrekt rengøring og brug af destilleret vand kan medvirke til at reducere sandsynligheden for forurening .

fordampning Luftfugtere


fordampning befugtningsapparater producere en kølig tåge , som også består af en væge , der absorberer vand fra reservoiret , og derefter en ventilator blæser luft på tværs af vægen . Vand er fordampet af luften blæser hen over vægen og spredt i rummet . Mængden af vand, der er fordampet i vanddamp afhænger af den relative fugtighed i rummet . Hvis luftfugtigheden er lav , vil mere vanddamp være fordampet og spredes i rummet . Da luftfugtigheden i rummet stiger , spredt mængden af vanddamp ved en fordampningsemissioner fugter falder . Miljøstyrelsen advarer om, at vægen kan havnen mug og bakterievækst , så vægen skal skylles grundigt rent og lov til at tørre helt mellem anvendelser . Vægen kan også blive tilstoppet med mineralforekomster , hvis vand fra hanen bruges i reservoiret , så du skal bruge destilleret vand for at mindske den oprustning af mineraler .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.