protein barer for børn

I dagens hurtige tempo verden , både voksne og børn spiser på flugt . For børn på vej til aktiviteter , spise en protein bar er en sundere måde at få et måltid end sensationsprægede fastfood . Proteinbarer til børn bør have en afbalanceret mængde af protein , fedt og kulhydrater .

Clif Økologisk Z Bars


Clif Økologisk Z barer er en af de få barer fremstilles og markedsføres til børn . De er et protein bar, men har flere kulhydrater end typisk proteinbarer , så de er gode til en hurtig burst af energi . De er højere proteinindhold end den gennemsnitlige Granola bar og har ingen kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler .

Kidzbar


Kidzbar er et protein, bar lavet af Young Generation Nutrition , Inc. Det blev skabt af volleyball stjerne Sinjin Smith med hjælp af en ernæringsekspert og bodybuilder . Den har ingen trans fedt , laktose , glukose , kunstige smagsstoffer , farvestoffer eller konserveringsmidler .

Promax


Den mindre udgave af Promax er kun 70 kalorier . Den mindre størrelse og færre kalorier gør det til et godt valg for børn . En tredjedel af baren er protein fra valle og soja . Der er mange varianter for børn at vælge imellem, herunder cookies og fløde , dobbelt fudge brownie og nøddeagtig smør .

Soy Joy


Soja Joy barer er bagt og lavet af soja og frugt . De indeholder ingen gluten , ingen kunstige smagsstoffer eller farvestoffer og kommer i mange forskellige varianter , der omfatter mango kokos og blåbær med hvid chokolade . De skal blot indeholde 140 kalorier pr bar . Den manglende gluten gør dem perfekte til børn med gluten allergi , og smag gør dem sjove for børn at spise .

Lav din egen

Hvis du har tid og lyst til at lave din egen proteinbarer , der er mange forskellige opskrifter . Fordelen ved at gøre dit er, at du ved præcis, hvilke ingredienser der er at gå ind i barer . Du kan også lave et parti på forhånd at have for den uge , der vil spare dig på budgettet så godt. For smagsløg forskelle i din familie , kan du tilpasse proteinbarer så godt. Dette er et godt valg for børn med kræsne paletter .

Du Bars

Meget lig gøre dem derhjemme , Du Bars er en virksomhed, som kan skræddersy din protein barer efter din smag . Du kan også anmode ekstra protein , hvis det ønskes . Du Barer er et alternativ for dem med allergi , der har brug for at få mere kontrol over, hvad de spiser .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.