sikkerhed muligheder for el- medicinsk scootere

Elektriske medicinske scootere er batteridrevet og bygget til multi-funktionelle formål og bæredygtighed . Standard sikkerhedsfunktioner inkluderer nem at bruge hånden fjernbetjening muligheder giver brugerne mulighed for at bevæge sig frem og bak . Fjernbetjeningsknapper er generelt placeret på ratstammer og håndtag . Et tryk eller træk i et niveau kan også indlede bremserne .

Reverse Advarsel Siren


Horns kan være fælles om elektriske medicinske scootere , men supplerende advarsel lydenheder kan tilføjes . Ifølge hjælpe min Mobilitet , kan en omvendt advarsel sirene være en klog og yderligere sikkerhedsoplysninger mulighed. Disse sirener tilbyder typisk langsomt, roligt "bip " , der advarer forbipasserende , at scooteren er ved at vende . Advarsel sirener kan installeres som selvstændige enheder , men det kan være en god idé at have kredsløb forbundet til bremserør til samtidig anstiftelse . Ikke desto mindre kan sirener være specialdesignet med scootere eller installeres separat. Sirener kan øges med tilføjelse af en reflektor eller blinkende lys .

transporterer containere og armlæn


Installation en regnskabsmæssig beholder til forsiden af en ratstammen er en sikker måde at rejse med en lille pose eller afhente producere uden at skulle rejse med emner på skødet . Transporterer containere er bedst , hvis de er vejrbestandig og designet med minimal til ingen huller . Derudover , ifølge hjælpe min Mobilitet , ved at tilføje armlæn , du giver en sikker mulighed for at hænge en pung uden at skulle bekymre sig om sparker den ud hvis den var placeret på gulvet . Armlæn giver dig en større grad af sikkerhed , mens du scooter og noget at holde fast i , når de foretager et sving eller klatre til eller fra .

ekstra batteri og suspension


Vær sikker på din scooter er sikker i sin mekaniske dele så godt. Altid har en ekstra opladet batteri ved hånden og opbevar det i den scooter i en vejr-beskyttet sag . Dette vil sikre , end du har nok saft til at komme til og fra din destination uden at bekymre sig om risikoen for tab af magt . Forbedring scooter suspension , hedder det hjælpe min Mobilitet , er en anden måde at vedligeholde virksomhedens håndtering . Forbedret affjedring reducerer risikoen for vibrationer , når man går over uregelmæssige overflader og vil holde en scooter ekstra afbalanceret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.