barn yoga træning

Yoga er ikke bare til gavn for voksne . Hvis du er en forælder interesseret i yoga , kan du blive overrasket over at lære, hvordan nyttige yoga kan være for børn

Forskelle


Et par forskelle mellem den måde, børnene praksis yoga og den måde voksne praksis yoga . Fokus i yoga , når børn praksis er mere på sjov af den temmelig rejser end rettet mod specifikke områder af kroppen eller understrege det meditative aspekter . Desuden vil børn kræver mildere rejser end mange voksne kan håndtere .

Fordele


Undervisning børn yoga fra en ung alder vil tilskynde dem til at finde det sjovt . De kan også blive bedre i stand til at klare vanskeligheder i skolen . Ligeledes kan deres koncentration forbedres , meget som undersøgelser har vist med andre former for meditation . Yoga er undertiden bruges til børn diagnosticeret med Attention Deficit Hyperactivity Disorder .

Focus


Børn vil fokusere på forskellige aspekter af yoga , når de praktiserer . Ofte vil de simpelthen gør det, fordi det er sjovt . Undervisning yoga for børn kan lære dem om betydningen af en regelmæssig motion program . Dette kan være en fordel som de vokser op og flytte ind i mere krævende yoga rutiner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.