hvordan man kan anvende for mad frimærker i Tennessee ( snap )

Tillægsprospektet Ernæring Assistance Program ( SNAP ) giver ernæringsmæssige fordele for familier med lav indkomst , arbejdsløse , og husstande med ældre eller handicappede beboere . Mad stempel ydelser i Tennessee er udstedt i form af en elektronisk ydelser overførsel ( EBT ) kort og kan bruges til at købe fødevarer fra alle deltagende købmand . SNAP midler er afsat til kvalificerede husstande en gang om måneden , typisk inden for de første 10 dage . Mad stempel støttebeløbet er oftest bestemt af husstandens størrelse og samlede indkomst.

1 .
Overvej din berettigelse . Aktivet grænse er $ 2. 000 for de fleste husholdninger og $ 3. 000 for husstande med et medlem , der er handicappet eller 60 år . Som anført af Tennessee Department of Human Services , skal ansøgeren en amerikansk statsborger , en amerikansk statsborger, eller en kvalificeret udlænding til at modtage mad stempel ydelser .
2 .

Saml kræves ansøgning information som Social Security -numre og fødselsdatoer på alle husstandens medlemmer . Har familien aktiv information , boliger og nytte udgifter , og det samlede familiens indtægt oplysninger .
3 .
indgive en ansøgning . Besøg din lokale afdeling af Human Services kontor for at anmode om en papir-ansøgning . At downloade og udskrive en ansøgning online ved at besøge Tennessee Institut for Human Services hjemmeside . Klik på " Formularer og programmer " i venstre side menulinjen for at få adgang til online- formularen .
4 .
Forvent din ansøgning tages op til revision inden for to til tre uger . Tennessee Institut for Human Services vil sende dig et brev med en obligatorisk interview tid og dato . At kvalificere sig til ydelser , skal du mødes med en Tennessee sagsbehandler til fuldt ud at gennemgå din berettigelse .

5 .
Deltag dine planlagte interview til tiden . Bring i nødvendige dokumenter , der er anført i Deres interview brev , herunder gyldig legitimation , dit sygesikringsbevis og nuværende beskæftigelse løn artikler .
6 .
Anmod om et andet tidspunkt eller en telefon samtale , hvis du ikke kan deltage i i -office interview ved at kontakte din kommune 's Department of Human Services .
7 .

afvente en accept skrivelse fra Tennessee Institut for Human Services godkendelse din mad stempel tildelingsbeløb . Aktiver din konto ved at ringe det nummer, der om accept brev. Hold din EBT -kortet og private identifikationsnummer ( PIN ) sikker .
8 .
Hvis du bliver afvist fordele og vil gerne være op til fornyet overvejelse for støtteberettigelse , anmode om en appel form ved at kontakte din lokale afdeling af Human Services eller ved at downloade en kopi af klagen form findes under formularer og ansøgninger om Tennessee Institut for Human Services-websted .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.