hvordan man kan give støtte til uhelbredeligt syge kræftpatienter

Omkring 3,5 millioner mennesker i USA vil blive diagnosticeret med kræft i 2010 , ifølge cancer. org . Overlevelsesraten varierer den person og typen af kræft . Selv om mange mennesker vil kæmpe og slå kræft , vil mange andre blive betragtet uhelbredeligt syg , hvilket betyder, at patienten vil dø som følge af kræft . Vide hvordan man støtter en uhelbredeligt syg patient er svært , og hvilken form for støtte en uhelbredeligt syg patient behov vil variere efter patientens
1 .
Tilbyd at lytte og høre, hvad patienten har at sige . Undgå at være fordømmende , og forberede sig på at høre en lang række følelser , herunder vrede og frustration .
2 .
Spørg patienten , hvad han har brug for , eller hvad der ville gøre ham mere behageligt . Måske er det musik , særlige bøger eller et besøg fra en bestemt person . Prøv at imødekomme alle anmodninger patienten har . Hvis en anmodning ikke er muligt at fylde , spørge patienten, hvis der er noget andet du kan gøre som en erstatning .

3 .
Arranger til at hjælpe den nærmeste familie . Måske ægtefælle kunne drage fordel af at have måltider tilberedt og bragt til ham, så han kan være på sin kones seng . Børnepasning kan være nødvendig . Reducere stress fra patientens kære kan også reducere kræft ofrets stress .
4 .
Tilbyde at optage meddelelser for patienten . Nogle patienter ønsker måske at efterlade en video budskab til små børn , ufødte børnebørn eller andre, som kunne være noget mere end en arv af, hvem han er .
5 .

være til stede . Hvis din ven eller elskede er bange for at dø , være der for hende . Hvis du ikke kan være til stede , sørge for andre at sidde med hende gennem hendes frygt . Du kan kun gøre så meget , og være der så meget , men din tilstedeværelse eller tilstedeværelsen af en anden person kan være meget trøst at en uhelbredeligt syg kræftpatient .
6 .
Medtag ting patienten kan lide i besøg . Hvis patienten elsker blomster , medbringe friske blomster til et besøg . Hvis patienten elsker en vis cookie , bringe dette hvis det er tilladt . Hvis patienten elsker at læse , men ikke længere kan bringe en bog på CD for hende at lytte til .
7 .
tilbyder komfort og så meget forståelse som muligt . Må ikke foregive at forstå , hvad patienten går igennem . Du har ikke døde, og efterlod kære , så du ikke ved hvad det vil sige til ansigt visse død . Knus og endda holde en hånd kunne bringe patienten meget komfort .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.