hvordan man kan tale med dine forældre om prævention

Mange teenagere frygter diskutere prævention med deres forældre , hvilket kan resultere i uønsket graviditet , ifølge Alabama Medicaid agenturet . Åben kommunikation med forældrene om prævention spørgsmål giver mulighed for en teenager at forstå ansvarlig sex . Teenagere kan have ubeskyttet sex , fordi de frygter at tale om dette følsomme emne med deres forældre
1 .
Planlæg snak . Lad dine forældre ved, at du skal snakke med dem om noget , og forsikre dem om, at du ikke er i vanskeligheder , men du bare have noget vigtigt at tale med dem om . Fortæl dem til genstand for den snak , hvis du har det godt gøre det .
2 .
Lav en liste . Skriv ned hvad prævention spørgsmål du ønsker at tale om , fordi at lave en liste vil hjælpe dig med at forberede den snak . Lad dem vide, om du har brug for prævention , fordi du har sex i øjeblikket , eller fordi du ønsker at have sex i fremtiden . Fortæl dem dine grunde . Med åben kommunikation med dine forældre kan hjælpe dem se dig som modne nok til at træffe denne beslutning , i henhold til " Sytten " magasin .

3 .
Gør dit hjemmearbejde . Færdiggørelse forskning om seksuelt overførte sygdomme , graviditet og seksuel sundhed vil hjælpe dine forældre se , at du forstår vigtigheden af prævention , ifølge Post- Vedtagelse Learning Center .
4 .
Bed om udtalelser . Dine forældre kan få forstyrret i første omgang på denne tale, fordi de måske forbinder prævention med at give dig tilladelse til at have sex , ifølge Alabama Medicaid agenturet . Spørg dem om deres tanker om sex og prævention . Kommunikere med dem på passende vis , vil vise, at du bringer et åbent sind til diskussionen .
5 .

Diskuter typer af prævention . Snak om forskellene mellem p-piller og kondomer . Converse om måder at forebygge graviditet og seksuelt overførte sygdomme . Lad dine forældre ved, hvordan seksuelt ansvarlig du har planer om at blive .
6 .
Forhandle de negative . Hvis dine forældre afvise din anmodning om prævention , så spørg dem , om de ville genoverveje diskussion i seks måneder . Dette viser en vilje til kompromis og en respekt for deres meninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.