hvordan teknologien påvirker familien kommunikation ?

Før teknologi , samledes familier omkring et bål til at tale om en jagt eller en ny bær plaster . Familien forudsat underholdning og information , og interpersonel kommunikation var afgørende for overlevelse . Dag , folk henvender sig til teknologi til at holde dem orienteret og underholdt

Udfordringen


Far er på telefonen , Mor er på computeren , og børnene ser deres yndlings -program på TV . Og ingen taler til hinanden . Psykologer er bekymret over, at teknologien er at nedbryde familien kommunikation , fordi det stjæler vores opmærksomhed og er ofte en individuel forfølgelse .

Muligheden


Teknologi kan afstande og holde mobile familier tilsluttet . En 2008 undersøgelse offentliggjort i Pew Research Center 's Internet og American Life Project viser , at mobiltelefoner , e-mail og SMS -beskeder hjalp familier kompensere for den øgede stress i det moderne liv ved at tillade dem at kommunikere med familiemedlemmer , mens de var fra hinanden .

Staying Connected


Brug teknologi til at forbedre kommunikationen ved at gøre det fokus for familie-aktiviteter : Familie filmaften eller spil om elektroniske konsoller kan bringe alle sammen og skabe en fælles emne for diskussion . Og hvis dit barn tilbringer hver vågne øjeblik på hendes mobiltelefon , sende hende en SMS. " ILU " ( jeg elsker dig ) er næsten lige så god som et knus .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.