Den mest effektive træning for dem, der ønsker at tabe sig

-Den mest effektive træning, når du ønsker at tabe sig er langt cardio, siger Jill Jahrmann .

Jill Vægt IPC uddannelse og motivation ekspert , en efterspurgt foredragsholder og forfatter . Hun har stor erfaring med at hjælpe folk til at finde kampen vægt.

Ønsker du at tabe dig skal du spise færre kalorier end du forbrænder . At se resultaterne på den vægt, du sandsynligvis nødt til at ændre dine spisevaner , og du skal sørge for at træne regelmæssigt.

Fysisk aktivitet og energi overskud og følelse af velvære i din egen krop , hvilket er vigtigt for din generelle sundhed. Ordentlig uddannelse er skræddersyet til dig, er vigtigt for dig ikke at give op for tidligt , og en god , varieret træningsprogram bør gennemføres i dit daglige liv fra dag ét. Du skal forberede dig til en livsstilsændring .

Få familien om bord , så det går nemmere , her er forslag til gode aktiviteter for alle aldre .

 

Bedre forhold - lavere vægt

 

- Jo bedre form du er i, jo mere du forbrænder . Og vejen til en bedre kondition handler simpelthen om træning med nok intensitet , at formen bliver bedre og bedre. Når du er i den indledende fase bør ikke tage mere end du bliver forpustet i 20-30 minutter , siger Jill Jahrmann .

Det vigtigste er, at du motionerer regelmæssigt over tid. Du bør også gøre vægttræning to til tre gange på en uge . Ifølge Jahrmann mest forbedret formular med fuld 100 procent inden for tre til fire måneder . Hun nævner squats (eventuelt med spring ), planke , sakse hop og push-ups som smarte grundlæggende øvelser , der kan gøres hvor som helst . Således er du ikke afhængig af en gym at være aktiv.

At mange ikke kan bære at opretholde gode motionsvaner i en hektisk tidsplan synes Jill Jahrmann lidt om .

- Motivation skaber dig , og det er simpelthen til at beslutte , sagde hun.

- Sæt et klart mål , nedskrive regelmæssig træning gange på din kalender og gennemføre den. Kig på dette ligner andre forpligtelser , du har - det er noget du har besluttet . Det værste du kan gøre, er at diskutere med dig selv, om at udøve eller ikke - der er ikke noget at undre sig .

Kost online Hjælp

Vægt konsulenter er en online kost klub, der yder assistance og gode råd på vejen til vægttab. Som medlem får du hjælp til at finde tilfredsstillelse vægt på en smart og sikker måde. Vægt IPC unik , læge - godkendt kost program giver dig adgang til færdiglavede menuer med nærende mad . Du får middag menuer foreslå fire retter om dagen, og opskrifter består af sunde, velsmagende retter . Dette gør det nemmere at spise sundt og sværere at ty til usunde middagsretter , selv i en travl hverdag .

Se forslag til sunde middagsretter .

Som medlem af vægt konsulenter kan dele erfaringer med andre ligesindede i et diskussionsforum. Du får adgang til en database, hvor du kan optage , hvad du spiser . Vægtreduktion vil følge dig ved hjælp af grafer , nemt og motiverende at holde styr på dine fremskridt.

Jill Jahrmann er ikke i tvivl - hun mener mange af os havde været godt for en livsstilsændring .

- Hold dig til planen og gennemførlige. Din krop vil takke dig for det i det lange løb , siger hun.

Ønsker du at komme i gang? Kombiner en sund kost og motion i dag .

 


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.