Disse tips holde dig sund

Hvis du glemmer dette, smitte spredes hurtigt.

I gennemsnit får de fleste af os mellem to og fire forkølelser om året. Den bedste forebyggelse af forkølelse , er at vaske dine hænder grundigt .

Faktisk god håndhygiejne er alfa og omega i bekæmpelsen af ​​bakterier og virus , der kan gøre os syge.

Spredning af

Vi bruger dine hænder i stort set alt, hvad vi gør, og hvis vi er skødesløse med vasken , kan de let blive et opbevaringssted for alle former for bakterier og vira. Forkølelse normalt overføres fra hånd til hånd gennem dørhåndtag, elevator knapper , vandhaner og lignende.

Når du får i dig forelsket , chancer for at få en kold . Men selv hvis du har fået infektionen på dig , kan du undgå det koldt, hvis du er omhyggelig hånd vask.

Sådan gør du det

• Vask hænderne grundigt med varmt vand , og gnid dem godt med sæbe . Undgå sæbe , så disse er normalt fungerer som en smittekilde i sig selv. Brug enten sæbe fra dispenseren .

• Husk, at håndklæder kunne være potentielle kim bomber. Det er derfor bedst papirservietter.

• Vask begge sider af hænderne , mellem fingrene og under neglene . Skyl godt og tør med papir eller et rent håndklæde .

• For at være på den sikre side kan du slukke for vandhanen med papiret , og ved hjælp af hans albue til at åbne døren .

• Vær særlig omhyggelig med at vaske dine hænder efter du har været i kontakt med genstande syge mennesker har også været i kontakt med.

Andre simple forholdsregler

Desinfektion af hænder med alkohol kan også være et godt råd , hvis du vil undgå forkølelse. Desinfektion er en dagligdags rutine på hospitaler for at forebygge infektion . Har også gået et antal arbejdspladser til indkøb af desinfektionsmiddel alkohol som en forebyggende foranstaltning for at nedbringe sygefraværet .

Mange syge sammen i et rum giver råderum for virus. Det kan udvikle sig til lidt af en virus vedhæftet fil. En effektiv styring kan være godt at udlufte rummet at slippe af med de ubudne gæster.

Når du hoster og nyser , bør du altid holde dig mund. Det er bedst at hoste eller nyse i din albue . Hvis du nyser i dine hænder , gøre god hånd vask bagefter.

Hvis det værste sker

Skulle du først få en kold , er der flere produkter, der afhjælper symptomerne.


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.