hvad er årsagerne til smerter under samleje ?

Selvom mange kvinder ikke kan indse det , smerter under samleje , er forholdsvis almindelige. Der er en række grunde til dette, nogle er let løst , mens andre kan være et symptom på en underliggende medicinsk tilstand . Det skal bemærkes, at når som helst smerte opleves under samleje , bør du tale med din læge , han kan så udelukke eventuelle problemer , der kan være alvorlige og give forslag til en mere komfortabel sexliv

vaginal tørhed


Det kan forekomme på grund af lavt østrogen niveau eller mangel på ophidselse , og er den mest almindelige årsag til smertefuld samleje . Lubrications såsom KY Jelly kan hjælpe .

Vaginitis


Dette er en hævelse af skeden , der er forårsaget af gær -eller bakterieinfektioner , og er let behandles .

vaginismus


Ved åbningen af vagina er der muskler, der kan spasmer som din partner forsøger at komme ind . Når disse spasmer opstår , kan smerten gøre det vanskeligt at fortsætte .

Endometriose


Det er en tilstand, der påvirker livmoderen og forskellige bækken strukturer dybt inde i bækken området . Smerter under samleje kan mærkes , når penis rører livmoderhalsen .

Følelser

følelser som angst , stress eller frygt kan gøre det svært at slappe af under samleje , hvilket resulterer i strammet muskler , manglende ophidselse og mindre smøring .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.