hvordan arbejdskraft smerter adskiller sig fra andre typer af smerte ?

Labor Pain har et formål


Smerter kan komme i mange former . Smerter kan være forårsaget af en skade , medicin , kræft , eller medicinske tilstande , blandt andre ting . Smerter er tilvejebragt fra nerveimpulser og receptorer, der rejser til cellerne og sende en besked til vores hjerne , som udløser følelsen af smerte . Smerten er som regel forårsaget af betændelse i kroppen , anlagt den ved sygdom eller skader . I de fleste tilfælde er smerte kroppens måde at fortælle os, at noget er galt . Dog er arbejdsproduktiviteten smerte er kroppens måde at gøre fremskridt . Under en normal arbejdskraft , vil en kvindes smerte fremskridt støt i løbet af et par timer eller endda dage . Smerten vil begynde at være meget milde , da livmoderhalsen dilaterer og udvisker . Efter at livmoderhalsen er forstørrede til 3 cm , den aktive fase af arbejdskraft begynder . Sammentrækninger vil gradvist få mere smertefuld og tættere sammen under aktiv arbejdsmarkedspolitik . Den mest smertefulde fase af arbejdskraft er den overgangsfase , som kan vare 20 minutter eller et par timer . I overgangsperioden , udvider livmoderhalsen 7 til 10 cm . Når livmoderhalsen er fuldt udspilede til 10 cm , skubbe kan begynde . Mens andre smerte er et resultat af betændelse , arbejdskraft smerte har en meget vigtigt formål er at bringe nyt liv til verden .

A Different Kind of Pain


Labor smerter er helt anderledes i forhold til mange andre typer af smerte . Labor smerter er ikke kroniske lide smerte , der kommer op på en rygskade , for eksempel . Labor smerter kommer kun om, hvornår en kvinde er på arbejdsmarkedet , så det ikke anses for at være kroniske smerter . Enhver kvinde har en anden smerte tolerance , og hver arbejdskraft er unik . Når barnet er i en akavet posterior position , veerne er ofte længere og mere intense , fordi når barnet er i denne position , livmoderhalsen udvider meget langsommere . Veerne tendens til at være mindre effektive . Der er pauser i mellem veerne som livmoderen ligger i mellem veerne . Men , smerter forårsaget af en kronisk lidelse kan være konstant i lange perioder . Labor smerter er ovre , efter at barnet er født , der forårsager en enorm bølge af endorfiner . Endorfiner er feel-good hormoner , som kroppen også producerer under fødslen . Når barnet er født, er en uhyre overvældende følelse af lettelse og lyksalighed mærkes af moderen på grund af endorfiner .

Livmoderen er en stor arbejdsgruppe Muskel


Smerter , som er forårsaget af en sports skade vil påvirke en kvinde på en meget anderledes måde i forhold til arbejdskraft smerte . De muskler , der faktisk har hukommelse celler, som betyder , at selv længe efter skaden , kan milde smerter stadig kunne mærkes på lejlighed . Musklen og sener vil være øm i det pågældende område , og fysisk terapi kan være nødvendig for en fuld helbredelse . Men , smerter forårsaget af arbejdskraft er faktisk forårsaget af livmoderen arbejde , som de ordregivende at åbne livmoderhalsen og tillade en baby til at blive født . Livmoderen er faktisk en stor stærk muskel . Labor smerter føles forskelligt for hver kvinde , men det er ofte sammenlignet med alvorlige menstruationskramper .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.