hvordan man kan give slip på alle tidligere skader , smerter , Angers og skyld

Dette er en teknik jeg har brugt i over 28 år for at hjælpe folk slippe af alle tidligere skader , smerter , Angers og skyld . Det er ikke en kur alle , men en stor opvågnen for dig selv . Du har stadig nødt til at gøre din del :

1 .
Skal helt alene uden afbrydelser . Ingen telefonopkald , ingen dør klokke , ingen børn , ingen dyr , ingen potte pauser , ingen distraktioner enhver kind. Must tænker tilbage på en følelsesmæssig tid af dit liv , så langt tilbage som du kan huske, at noget eller nogen har såret , gjort du gal eller gøres du faldt skyldig . Inklusive dig selv. Du skal være helt ærlig overfor dig selv .
2 .

Når du er kommet op med en alder, er du så kommer til at HAND SKRIV dig selv et brev . Brevet er til dig , om dig og din sande følelser fra dit hjerte , ikke dit hoved . Du kan se , fordi vores hoveder lyve for os , kaldes det vores logik hjerne . De mener ikke at , men de forstår ikke følelser . Så uanset hvad logik hjernen ikke forstår det forsøger at enten guffe det tilbage inden i dig , eller de forsøger at få dig til at synes, at det aldrig har eksisteret. Det er virkelig ikke arbejde Brevet begynder med det du siger : Da jeg var X antal år
gammel (du vælger alder) , dette er hvad skete for mig , dette er hvem eller hvad gjorde det , det er sådan Jeg følte da , det er sådan jeg føler nu . Der er to forskellige føles . Fordi du ser som en yngre person, som vi ved, at vi gør ondt , men som en ældre person, som vi nu ved, hvor meget vi gør ondt . Du er i stand til at måle det . Så fra at samme alder du vil hånd skrive om noget, og alt det såre dig , gjorde dig gal , eller gjorde dig føle sig skyldig . Hold skriver . . . der er ingen stoppe , når du begynder .
Også ingen og jeg mener ingen ser dette brev , men du . Så du kan føle dig helt gratis at fortælle hele sandheden om , hvordan du føler . Og fordi du endelig vil være at fortælle hele sandheden om dine følelser , skal du bruge en kasse med væv . Du skal bare kunne græde , og hvis du gør , det er okay , vil ingen se dig , vil ingen vide . Jeg opfordrer tårer . Græde alt hvad du vil, men stop ikke at skrive. Du kan også brug for nogle sammenrullede sokker til at smide , fordi du sandsynligvis vil få
gal . Så du kan smide sokkerne , men igen , kaster SOCKS , men stop ikke SKRIVER . Du behøver ikke stoppe skrive , fordi det er en følelsesmæssig-bygning brev , så jo mere du skriver jo bedre virker det. Du forsøger at kigge dine følelser og stoppe skriver vil ikke lade dig gøre det. Dette brev skal gøres på én gang . Der er ingen stoppe , når du begynder .
Også ingen og jeg mener ingen ser dette brev , men du . Så du kan føle dig helt gratis at fortælle hele sandheden om , hvordan du føler .
3 .
Og fordi du endelig vil være at fortælle hele sandheden om dine følelser , skal du bruge en kasse med væv . Du skal bare kunne græde , og hvis du gør , det er okay , vil ingen se dig , vil ingen vide . Jeg opfordrer tårer . Græde alt hvad du vil, men stop ikke at skrive. Du kan også brug for nogle sammenrullede sokker til at smide , fordi du sandsynligvis vil få
gal . Så du kan smide sokkerne , men igen , kaster SOCKS , men stop ikke SKRIVER . Du behøver ikke stoppe skrive , fordi det er en følelsesmæssig-bygning brev , så jo mere du skriver jo bedre virker det. Du forsøger at kigge dine følelser og stoppe skriver vil ikke lade dig gøre det. Dette brev skal gøres på én gang . Der er ingen stoppe , når du begynder .
Når du er færdig med at skrive dette brev fra start til slut uden at standse eller forlade noget ud , behøver du ikke læse brevet ret dengang , fordi du vil være for træt og Også følelsesmæssige , så du kommer til at lægge brevet væk , igen, hvor det er sikkert , og ingen vil se det . For hvis du tror, nogle vil man se det , du enten ikke vil gøre det eller vil du ikke fortælle sandheden. Det er grundlæggende menneskelige natur .
Læg brevet væk, hvor det er sikkert for mindst fire timer , men ikke mere end otte timer. Når som helst under , at fire til otte timer , vil du vælge brevet tilbage op og re- læse det ord for ord præcis måde , at dit hjerte skrev det . Når du har genlæst det hele , er du så kommer til at brænde det , det hele . Ikke redde nogen af , ikke forlader noget af det un-brændt . Årsagen til den brændende , fordi det er en udgivelse , healing , og clearing for dit hjerte og dine følelser . Grunden til at du kommer til at genlæse brevet første er så din logik hjerne forstår , hvorfor dit hjerte har været i sådan smerte . Så du skal ikke sætte dette på en computer eller prøve at skrive det , du kan kun bang på dem så hårdt , men det ændrer ikke udskrive . Din håndskrift ændringer med følelser og det er det logik hjernen har brug for at se . Når logik ser dette det endelig muligt dit hoved og dit hjerte til at arbejde sammen om at bryde mønstre og de kredse , som du har levet i, at du ikke kan lide . Dette brev gør gøre gode ting , det hjælper dig at vide, hvem du virkelig er , det hjælper dig med at lide dig selv , elsker din selv , men det bedste det virkelig er tilfældet, giver dig mulighed for at være glad indefra og ud . Når du har skrevet det , sætte det væk , tog det op igen at læse og brænde det, vil du foretage nogle ændringer, vil du ikke være ensbetydende eller ubehagelige eller blive til en bvadr , vil du være stærk , stærkere end dig

gode råd og advarsler


 • ingen afbrydelser AF NOGEN ART . Når du starter , kan du ikke stopper før du er færdig .
 • De mennesker , der hvor bruger til at benyttet af jer , eller som tror, de kan ikke lide den nyedig . Så de vil forsøge at bringe dig tilbage til den person, de vil have dig til at være. Må ikke komme til skade og ikke gal , bare sætte en ægte smil på du står og siger TAK , og så bare gå væk . Du er takke dem, mens de er ved at rive dig fra hinanden, fordi de har givet dig den bedste kompliment nogensinde . De fortæller dig , at de ikke kan lide den nye dig, fordi de ikke kan såre dig , bruger du eller misbrug dig mere . Og det er værd en tak .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.