hvordan man kan lette rygsmerter under graviditet

Enhver kvinde, som har været gravid før kender alle ømhed og smerter , der kan komme med graviditet . Rygsmerter er et stort ubehag under graviditeten . Under en ustabil midterste del med en voksende mave og lempelse af hofterne for levering er store bidragydere til rygsmerter under graviditet . Der er flere trin, du kan tage i løbet af en graviditet at bidrage til at bekæmpe rygsmerter :

1
Prøv at holde . din vægtøgning under graviditeten inden for de anbefalede standarder . Læger anbefaler , at en kvinde får helst 25 til 35 i løbet af en graviditet . Hvis kvinden er overvægtig , før hun bliver gravid , det anbefalede beløb er kun 15-25 pounds . At få ekstra vægt i løbet af en graviditet lægger mere pres og vægt på ryggen , hvilket bidrager til rygsmerter under din graviditet .
2 .

Prøv ikke at stå i lange perioder af gangen. Det lægger mere pres på din ryg til at støtte alle vægten fra dit voksende mave .
3 .
Bær ikke højhælede sko uden den rigtige støtte . Hvis du skal fortsætte iført dine høje hæle under graviditeten , se efter specielle sko skær , der er lavet specielt til at lindre rygsmerter under graviditet .
4 .
sove på en fast madras med masser af puder støtter dig . Du vil måske overveje at købe et organ pude , der vil bidrage til at støtte din mave og hofter , mens du sover .

5 .
Saml alle tunge genstande ( eller børn ) den rigtige måde . Påtage sig en bred holdning og bøje på knæene . Må ikke bøje i taljen for at hente objekter op , mens du er gravid . Selv med korrekt løfteteknik du skal stadig forsøge at begrænse mængden af regnskabsmæssige du gør så meget som muligt .
6 .
Lær at slappe af . Mange rygsmerter problemer under en graviditet skyldes stress . Prøv nogle afspændingsøvelser og vejrtrækning teknikker til at erobre din stress .
7 .

Sørg for at du sidder komfortabelt . Sidde i en stol , der tilbyder støtte til din ryg og nakke . Undgå at sidde på ting såsom backless afføring og bænke , når du er gravid . Prøv også at undgå at sidde med benene krydsede , da dette kan medføre, at din bækken for at vippe frem , lægger pres på din ryg og forårsage endnu mere rygsmerter . Hvis det er muligt , sidder med benene lidt forhøjede såsom en kasse eller skammel .
8 .
Hvis din rygsmerter er virkelig alvorlig i din graviditet , så sørg for at tale med din læge om det . De kan anbefale dig til en kiropraktor eller fysioterapeut , som har specialiseret sig i graviditeten rygsmerter .

gode råd og advarsler


 • Under en graviditet , en kvinde skal betale ekstra særlig opmærksom på den belastning hun lægger på ryggen . Dybest set , er noget gør ondt eller generer din ryg , gør det ikke .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.