om enuresis

Enuresis , eller mere almindeligt , sengevædning , er et problem, nogle børn har , efter de er blevet toilet -uddannede . Hvis dit barn oplever enuresis , chancerne er , at du eller din ægtefælle , eller begge af jer , også oplevede enuresis som barn , uanset om du husker det

Typer


enuresis er opdelt i to typer : primære , hvis barnet aldrig har været tørt i hele nat for en lang tid siden vorden , og sekundært, hvis barnet oplever seks eller flere måneder efter at være tør i løbet af natten og derefter begyndte at opleve sengevædning .

Forekomst


enuresis er mere almindelig hos drenge end hos piger og normalt bliver mindre hyppige som barnet bliver ældre .

Årsager


Primær enuresis har en stærk korrelation til familiens historie. Hvis den ene af forældrene oplevede enuresis som et barn , deres barn har næsten en 50 procents sandsynlighed for at gøre det samme .

Sekundær enuresis er ofte knyttet til psykologiske faktorer såsom stress eller er et resultat af en medicinsk uorden .

Behandling


Fordi enuresis kan have en stærk psykologisk indvirkning på et barn , især da barnet bliver ældre , er det vigtigt at finde en passende behandling.

aldrig skam barnet .

metoder såsom begrænsning af væskeindtagelse i timen eller deromkring før sengetid kan hjælpe . Positiv forstærkning for succes , eller aktivering af barnet en gang eller to gange i løbet af natten kan være alt, der er behov for .

Hvis disse metoder ikke producere en stopper for sengevædning , snak med din læge til se , om behandlinger som medicin er i orden .

Prognose

Næsten alle børn vokser fra enuresis .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.