hvad der forårsager blødninger under graviditeten ?

Det er normalt at have bekymringer og bekymringer om en graviditet , men røde flag skulle gå op, hvis du starter blødningen . Selvom blødningen ikke altid indikerer et alvorligt problem , bør kvinder , der har blødning i en del af deres graviditet straks kontakte en læge

Implantation blødning


Implantation blødning er en lille mængde for at spotte , der kan opstå , når fosteret er implanteret på livmodervæggen . Dette bør ikke være en tung flow . Denne type blødning sædvanligvis sker, når din menstruation skulle opstå . Nogle kvinder fejltagelse det for en lys periode og ikke indser, at de er gravide

aborter


Der er tre kategorier af spontane aborter . truede abort , komplet abort og ufuldstændig abort . Med truede abort , der er nogle blødninger og kramper , men fosteret er stadig i livmoderen . I en komplet abort , ender graviditeten og fosteret er passeret gennem skeden . En ufuldstændig abort er en , der stadig er i gang , med den kvinde, der går blodpropper og væv . Lægen kan bestille en dilatation og curettage , hvor livmoderen belægningen er fjernet gennem suges eller skrabning.

Blighted Ovum


En ødelagt ægget kaldes også en embryonale fiasko , hvor fosteret er i livmoderen , men undlader at udvikle sig rigtigt .

Livmoderhalskræft ændringer


Den opblødning af livmoderhalsen eller ændringer i blodtilførslen til livmoderhalsen under graviditeten kan medføre harmløse blødning . Mere alvorligt er blødning fra livmoderhalsen infektioner eller svulster , eller for tidlig åbning af livmoderhalsen .

graviditet uden for livmoderen

I ektopisk graviditet , har foster ikke vedhæfte inde i livmoderen . Graviditet uden for livmoderen næsten altid opstår inde en æggeleder . Hvad der begynder som lys blødning kan blive livstruende , hvis de ikke behandles .

Molar Graviditet

Vaginal blødning er et symptom på molær graviditet , som opstår, når unormale væv udvikler i stedet for et foster . Hvis dette væv ikke er helt fjernet, kan det blive til kræft .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.