hvordan man kan forstå , hvad der forårsager kløe øregangen

Kløende øregange kan være en reel gene. At behandle dette symptom held , skal du først at vide, hvorfor det er forekommende . Her er fem af de mest almindelige årsager
1 .
Allergier
Mennesker , der oplever sæsonbetonet allergi er mere tilbøjelige til at kløende øregange . Dette sker fra histaminfrigørelse , en allergi relaterede kemiske , som også forårsager irriteret, rindende øjne ofte ses med allergi . Symptomerne kan lindres ved at tage en over -the-counter antihistamin .
to .
Problemer med voks
Både for meget voks i øret , og ikke nok kan forårsage kløende øregange . Hvis for meget voks er problemet , kan du også opleve øre fylde og faldt høring i de berørte øre . I dette tilfælde er den bedste løsning til at besøge en læge for voks fjernelse . Nogle mennesker ikke producerer nok ørevoks , der kan medføre, at øregangen bliver tør og irriteret . Dette almindeligvis forekommer i svømmere . Det kan behandles ved omhyggeligt at anvende en dråbe olivenolie inde i øregangen med en vatpind .

3 .
Svampeinfektioner
Svampe kan lejlighedsvis inficere øregange forårsager kløe og irritation . Dette er mere almindelig i svømmere og i mennesker , der ofte udsætter deres ører for vand . At holde øregangen tør og bruge en anti-svampe medicin er den bedste behandling .
4 .
Hudlidelser
fælles hudproblemer som eksem , seborrheic dermatitis , og psoriasis kan også påvirke øregangen . Det er mere sandsynligt at være tilfældet , hvis der er en historie om allergi eller psoriasis påvirker andre hudområder . Psoriasis involverer øregange kan forårsage betydelige skalering og blokering , som kan reducere hørelse og kan kræve professionel vanding af kanalerne . Svær eksem eller seborrheic dermatitis af øregangen kan kræve brug af steroid creme eller drop til at lindre kløe og irritation . Indimellem kan kløe og irritation af øregangen skyldes overfølsomhed over for visse hårspray eller shampoo .
5 .

Bugs
Desværre kan bugs nogle gange tage ophold i øregangen om natten, mens du sover . Når i kanalen , kan det være vanskeligt for vildfarne fejl at flygte . Dette kan forårsage kløe , irritation , summende støj og andre usædvanlige lyde og fornemmelser i de berørte øre . Et insekt kan undertiden fjernes ved forsigtigt at vanding af øret med varmt vand for at drukne det . Hvis dette ikke virker , er det tid til at se en læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.