screeningstest for graviditet

Der er en række af screening for graviditet til rådighed, herunder test der kan udføres i hjemmet og test, der skal udføres i lægens kontor eller medicinsk klinik . Alle disse test kan påvise hCG , graviditeten hormon, som fordobles hver dag i de første uger af graviditeten . Nøjagtigheden af disse graviditet screening og hvornår du kan tage dem variere meget afhængig af den type

Home Tests <. /h2 > Den første type hjem screening kræver kvinden at tisse direkte på absorberende test spids eller nedsænkes spidsen i en ren beholder af urin , skal du vente i det angivne tidsrum og læse indikatoren i resultaterne vinduet . Den anden kræver blanding urin med et pulver eller flydende opløsning med en farveændring indikerer graviditet .

Professional Tests


En urinprøve graviditetstest kan også udføres i lægens kontor , men er sandsynligvis ikke mere følsomme end en hjemmetest . En blodprøve er en mere følsom test udført i lægens kontor og giver resultater i så lidt som 24 timer . En kvalitativ blodprøve blot giver en ja eller nej svar på , om HCG blev opdaget . En kvantitativ blodprøve giver det nøjagtige beløb af HCG fundet og kan bidrage til at forudsige alder af fosteret .

Nøjagtighed


Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services , mange hjem graviditetstests påstand 99 procent nøjagtighed , men forskning har vist mange prøver ikke . En blodprøve i lægens kontor er den mest nøjagtige test og vil ikke resultere i en falsk positiv som muligt med en urintest .

Timing


Kvinder skal ikke teste indtil den første dag i deres ubesvarede periode . Testning før kan opdage en positiv , men er også mere tilbøjelige til at angive en falsk negativ . Jo længere du venter efter en forpasset periode for at teste , jo mere nøjagtige resultater . De fleste læger vil udføre test først efter den første dag i den glemte periode .

Misforståelser


Et negativt urin testresultat ikke nødvendigvis betyder, at du ikke er gravid . Hvis testen er udført for tidligt , kan der ikke være nok HCG i urinen til at producere et positivt resultat , selv hvis kvinden er gravid . Hvis du får et negativt resultat , men din menstruation ikke har påbegyndt en uge senere , teste igen, eller se din læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.