hjem retsmidler til børn diarré

Retsmidler for diarr¨¦ hos spædbørn er noget, alle forældre skal være opmærksomme på grund af dets mulige omfang . Fordi diarr¨¦ kan være forårsaget af alt fra bakterier til en fødevare følsomhed , er det vigtigt at tage dit spædbarn til børnelæge til eksamen årsagen og sværhedsgraden af diarr¨¦ . Imidlertid kan disse simple løsninger gøre oplevelsen lettere for dig og din baby

Hydration Er Key


Det mest vigtige ting at huske , når et spædbarn lider af diarré er at holde barnet hydreret . Spædbørn kan hurtigt blive dehydrerede og endda dø af dehydrering inden for et par dage . Således er den vigtigste behandling af diarré er at holde din lille en hydreret . For forældre , der ammer eller bruger formel , hvis er ofte bedst for dig at fortsætte hermed .

Det er ikke ualmindeligt, at en børnelæge til at anbefale en oral rehydrering opløsning ( ORS ) til støtte i hydrering af en mildt dehydreret barn . Spørg din børnelæge sine tanker på dig at tilberede dine egne ORS derhjemme , hvis nødvendigt. blande en knivspids salt og en teskefuld sukker i et glas renset vand til at skabe en klar opløsning

Foods , der binder


Nogle fødevarer medvirke til at binde op afføringen mere end andre , og disse fødevarer bør danne grundlag for dit spædbarn kost , mens der lider af diarré . En nem måde at huske disse fødevarer er " knægt kost . " Dette omfatter bananer , ris , æblejuice og toast . Men det er ikke nødvendigt at begrænse kost til disse fødevarer : ris korn , yoghurt , hvide kartofler ( kartoffelmos er fint ) og pastaretter er også nyttige . Endelig er en blanding af bananer og gulerødder ( både anspændt ) hævdes at være et glimrende middel til børn diarré .

Ud de samme linjer , er det vigtigt at undgå fødevarer , som ofte bruges til at lindre forstoppelse i spædbørn , såsom æble juice , mejeriprodukter ( yoghurt skal være undtagelsen på grund af sin bakterier ) , abrikoser , ferskner , blommer , pærer og andre fødevarer, der er høj i fiber .

Ved fodring en spædbarn med diarré , holde måltider små og hyppigere i løbet af dagen . Dette vil forhindre alt for meget pres på fordøjelseskanalen og give det tid til at helbrede sig selv .

Andre indstillinger


Da begyndervanskeligheder hos spædbørn er almindeligt ledsaget af diarré og hjælpe med at behandle ubehaget ved de børnesygdomme processen kan være nyttig . Prøv et køligt , rent børnesygdomme legetøj eller massage af gummerne med din rene hænder til at slappe af din baby og give komfort .

Mange forældre har også fundet ved hjælp brokke vand nyttigt i at behandle deres spædbørn « maven problemer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.