bihulebetændelse relief under graviditet

Sinus infektioner er almindelige i graviditeten . På grund af stigningen i hormoner og kropsvæsker i graviditeten , kan sinus infektion symptomer være til stede , selv når der ikke er en infektion . Disse foranstaltninger kan give en vis lettelse for sinus tryk og stuffiness under graviditet

Saline Drops


Placer et par saltvand dråber i hvert næsebor , vent et par minutter og derefter blæse din næse . Dråberne kan hjælpe med at løsne slim , som gør vejrtrækningen lettere . Saltvand dråber kan købes på mange butikker eller lavet derhjemme ved at tilføje u00BC teskefuld salt til en 8- ounce glas vand. Brug et lægemiddel dropper at indsætte dråber i hvert næsebor . Saline dråber typisk er brugt tre til fem gange om dagen i flere dage for at lindre ubehaget .

Forhøjede Sleep


Sleep i en forhøjet position i en seng med afstivningsmateriel din overkroppen med puder . Sov i en hvilestol kan give den samme semi-ophøjet position i løbet af natten . Dette kan støtte i sinus dræning og gøre vejrtrækningen lettere i løbet af natten , når nasal stuffiness hits .

Fugt


Kog vand i en stor gryde og tages ud af ovnen . Oprette et telt ved hængning hovedet over gryden med et håndklæde draperet over dit hoved og puljen . Indånder dampen i 5 til 10 minutter . Vær forsigtig med ikke at komme for tæt på vandet for at undgå forbrændinger .

Brug en befugteren i rummet , især når sove , for at tilføre fugt til luften . Dette kan hjælpe med at løsne slim og nasal dræning . Under et varmt brusebad kan kombinere de fastsatte lempelse af fugt samt damp . Dette kan også ske ved at dreje på bruseren i et lille badeværelse og lukke vinduer og døre for at skabe en fugt-fyldte dampbad .

Nasal Strips


Placer nasal strimler på tværs af næseryggen at åbne næseluft passager . Disse strimler træk åbner næsepassager udefra og giver åndedrætsbesvær lettere . Selv den selvklæbende strimmel generelt bruges om natten , kan det bruges til enhver tid at yde nødhjælp fra næsen stuffiness .

Medicin

Din læge bør høres, før nogen medicin der træffes . Ifølge Organisationen af Teratologiske Information Specialist , den vigtigste ingrediens i dekongestanter , pseudoephedrin bør kun anvendes, når fordelene opvejer risiciene . Over -the-counter eller receptpligtig medicin , der indeholder pseudoephedrin, bør undgås i første trimester , da det muligvis kan forårsage fosterskader hos fosteret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.