hvordan man finder brombær med din familie og nyd naturens godhed

Leder du efter noget sjov og billig for hele familien til at gøre denne sommer ? Hvad med brombær picking ? Brombær er lækre at spise , men samler dem kan være en plage. Der er måder at gøre BlackBerry picking en oplevelse for hele familien , og en, som hele familien kan nyde . Her er nogle tips til at gøre din næste blackberry fornøjeligt :

1 .
Dressing behørigt er meget vigtigt. Alle bør være i lange bukser eller i det mindste lange shorts eller Luner type shorts . Sørg for , at alle er beskyttet mod solen. Solcreme er et must for små børn eller lys complexioned mennesker . . En hat kan også anbefales. Et par gode solbriller ville være et plus . Spray dig selv med en myggebalsam før du går ud . Det er også rart at våde nogle håndklæder og bringe dem med dig . De kan placeres rundt om halsen , når det bliver rigtig varmt .
2 .

Find en placering , der er funktionelt til at plukke brombær er også en udfordring , men der er mange forskellige dem at vælge imellem . Du kan gå til www. pickyourown. org for en liste over lokaliteter i din tilstand . Sørg for , at området omkring brombær er blevet klippet for nylig . Det vil gøre det lettere at komme til brombær . Engang en golf cart kan komme i handy til at komme til dem, svært at finde steder . Det er også her en stige kan komme i handy . Det ser ud til , at når du er picking ned lave alle brombær er på toppen af busken .
3 .
Sørg for at alle har en lille spand , der er picking brombær . Sørg for at du laver masser af støj, fordi slanger kærlighed brombær . ( Dette er hvad der gør det perfekt til børn ) de kan være så støjende som de ønsker . Det er også en god ide at medbringe en større spand , som alle kan dumpe deres mindre spande af brombær ind. Små spande fyldt med brombær kan komme til tunge . Pick kun den sorte bær ikke plukke dem, når de er røde . Jo større bær typisk sødere bær . Så prøv at få de største, du kan finde og sætte dem i spanden .
4 .
Sørg for at alle forbliver hydreret og sikkert. Bring rigeligt vand til hver person . Vær forsigtig med torne . Kig på begge sider af busken og på alle de forskellige vinkler til brombær.

5 .
Spred et tæppe på jorden og nyde en dejlig frokost eller middag udenfor med din familie . Sørg for at tage masser af billeder . Husk at spise nogle brombær , mens du samler dem og efter picnic . De gør en lækker frisk dessert.

gode råd og advarsler


 • Bring rigeligt vand til hver person
 • Vær forsigtig med slanger

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.