hvordan man kan forstå vestibulær dysfunktion

En af de mest almindelige årsager til vedvarende svimmelhed og høretab hos personer over en alder af fyrre er en tilstand kendt som vestibulær dysfunktion . Det er anslået, at op til fem og tredive procent af voksne over en alder af fyrre lider en vis grad af vestibulære dysfunktion , hvilket gør den til en af de mest almindelige årsager til svimmelhed i denne aldersgruppe . Her er hvordan man kan forstå vestibulære dysfunktion
1
Hvad er vestibulære dysfunktion
? Vestibulær dysfunktion skyldes dysfunktion i det indre øre . Det indre øre spiller en vigtig rolle i at opretholde kroppens balance og følelse af ligevægt . Når det indre øre ikke fungerer , vedvarende svimmelhed og høretab er mere sandsynlig . Vestibulær dysfunktion også markant øger risikoen for at falde som følge af balance -relaterede spørgsmål. Eksperter mener, at mange af de falder oplevet af de ældre skyldes balance problemer i forbindelse med vestibulære dysfunktion .
2 .
Er vestibulære dysfunktion Altid Årsag persistente Svimmelhed og høreproblemer ?

I en undersøgelse offentliggjort i Family Practice News , fandt forskere efter test af en gruppe personer for vestibulære funktion , havde nogle af deltagerne denne betingelse trods oplever ingen svimmelhed . Denne gruppe var stadig på en markant øget risiko for at falde . Vedvarende svimmelhed er ikke altid til stede med vestibulære dysfunktion , men i mange tilfælde er det .

3 .
Hvordan er denne betingelse opdaget?
Enhver person med vedvarende svimmelhed og høretab behov screening for vestibulær dysfunktion . Nogle læger mener, at alle over en alder af fyrre bør rutinemæssigt testes . Screening sker gennem en række af balance tests for at kontrollere, usikker eller andre uregelmæssigheder i balance . Nogle læger ikke rutinemæssigt udføre disse test , fordi de kræver specialviden og uddannelse .
4 .
Hvordan vestibulære dysfunktion behandles?
De vedholdende svimmelhed og balance problemer i forbindelse med vestibulære dysfunktion kan ofte rettes med særlige balance øvelser udføres under vejledning af en fysioterapeut . Når styr på den, kan de så blive udført regelmæssigt derhjemme , indtil den forkerte signaler, der sendes af funktionssvigtet indre øre til hjernen kan der kompenseres for . Denne regel korrigerer den vedvarende svimmelhed og reducerer risikoen for at falde .
5 .

bundlinjen?
Enhver, der har vedvarende svimmelhed og høretab eller eventuelle problemer med balancen bør spørge deres læge om screening for vestibulære dysfunktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.