hvordan man kan hjælpe et barn klare sengevædning

Som en forælder til to sønner , der tisser i sengen , forstår jeg frustration at håndtere en sengevædning barn . Jeg kan også huske at fugte sengen som barn , og hvordan flov jeg var over det . Sengevædning eller enuresis ( sige " en-yur-ee-sis " ) er faktisk en fælles barndom problem . Sengevædning anses normalt indtil en alder af fem . Det anslås , at omkring 10 % af børn fortsat tisser i sengen efter fem . Flere drenge end pige tisser i sengen . Hvad der er vigtigt at kende som en forælder , er, at sengevædning ikke er tilsigtet ; I de fleste tilfælde er det ufrivillig , og de fleste børn gør ud dyrke det . Lejlighedsvis, kan der være lægelige grunde til problemet .
Bemærk : sengevædning er ikke en adfærd problem . Det er heller ikke dit barn for doven til at stå op og gå . De fleste børn er ked og flov af sengevædning . De har brug for kærlig støtte , ikke straf :

1
sengevædning kan være forårsaget af en eller flere af følgende : ?
Genetic , det har en tendens til at køre i familier (ca. 70 % af børn med to forældre , der tisser i sengen , vil også tisser i sengen )
? Langsom vågne reflekser
? Nogle børn vil bed-våd , når de er stressede
? fysiske og følelsesmæssige umodenhed
? En række medicinske tilstande , som skal diagnosticeres af din læge

2 .
Arbejd med dit barns læge . Hvis du ikke har talt med dit barns læge om sengevædning , så gør det før du tager nogen aktioner . Lægen vil udelukket enhver medicinsk tilstand , såsom blære infektion eller sukkersyge . Når din læge har udelukket -out fysiske, sociale og følelsesmæssige årsager til sengevædning han eller hun vil hjælpe dig med at udvikle en plan for at hjælpe dit barn at opnå natten kontrol over deres blære .
3 .

De fleste eksperter anbefaler følgende metoder til sengevædning : ?
Reducer mængden af væske dit barn drikke 2 timer før sengetid
Sørg dit barn går på toilettet , før de går i seng ?
? Giv dit barn en godbid eller belønning for tørre nætter
? Har dit barn hjælpe med oprydningen
? Hvis dit barn har en lille blære , kan lægen anbefale dagtimerne praksis bedrift urin længere og længere perioder . Dette vil hjælpe strække blæren , så det vil holde mere
? I nogle sjældne tilfælde kan lægen anbefale medicin , der bruges til behandling af sengevædning
4 .

Forældre leg og vigtig rolle i at hjælpe børn, der tisser i sengen .
Først skal forældre aldrig gøre deres barn føler sig skyldig eller flov . Straffe et barn for sengevædning vil ikke hjælpe . Sengevædning er noget , han eller hun ikke kan kontrollere .
Det er bedre at forklare dit barn , at sengevædning ikke er deres skyld . Men det er ikke forkert at lære dem at tage ansvar ved at hjælpe med oprydningen . Giv dem opgaver , der er alderssvarende , for eksempel : En 9 -årig kan hjælpe med vasketøjet , hvor det er nok til en seks -årig til at ændre i rent tøj og sætte det beskidte dem i et nærmere angivet sted .
Andre ting , der kan hjælpe : lægger i nat lys, så det er behageligt ( og sikkert ) for dit barn at komme op og bruge badeværelset midt om natten . Cover dit barns madras med en plastkappe , så oprydning er nemmere . Ros dit barn , når de er tørre , og når de ikke er , så fortæl dem din vide, at de ud vokser problemet og takke dem for at hjælpe dig rydde op . Sørg for , at ingen i familien gør nar af dem .

gode råd og advarsler


 • Her er den gode nyhed . De fleste børn gør sig vokser problemet . Jeg ved, jeg gjorde , og det gjorde begge mine sønner .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.