hvordan man kan slippe af lus naturligt med mayonnaise

Slip af med hovedlus naturligvis med mayonnaise . Head-lus angreb er meget almindeligt hos børn . Mens et irritationsmoment , i modsætning til menneskets krop lus ikke hovedlus ikke bære smitsomme sygdomme . Hovedlus , eller luseæg, er forårsaget af koloniseringen af hår og hud af parasitisk Hovedlus . Hovedlus lever af menneskeblod og kløe fra lus bider er et fælles symptom . Behandlingen typisk omfatter anvendelse af aktuelle insekticider , men der er flere naturmedicin for dem, allergiske eller ubehageligt med insekticider .
1
Først skal du slippe af med lusene . . En populær metode er at anvende mayonnaise til håret . Scoop en håndfuld eller to og helt dækker hovedbunden . Vær sikker på at fuldt ud at dække området omkring ørerne , templer og halsen .
2 .
Næste dække hovedet med en badehætte og vente i mindst to timer , før du fjerner .


3 .
Nu vil du nødt til at fjerne eventuelle løse æg . Start med at sæbe mayonnaise ud af håret . Du skal muligvis re- shampoo i håret et par gange ti helt at fjerne det hele . Nu skylles først med vineddike og derefter med varmt vand .
4 .
forsigtigt frisere håret med en nit kam , en rustfri stål kam med mikro-rillede tænder , der fjerner lus og nits sikkert . Vær sikker på at tjekke grundigt for eventuelle resterende nits med et kraftigt lys .
5 .

Når du er færdig med kæmning lad håret tørre grundigt . Nu tjekke for nits igen , med et kraftigt lys . Det er lettere at se dem , når håret er tørt , så du kan meget vel se nogle , som du tidligere savnet . Kig på små sektioner på et tidspunkt , især kanterne af hovedbunden og omkring ørerne . Hvis nogen nits forbliver du vil se dem knyttet til håret og over hovedbunden . Hvis du finder flere gentage eddike vask igen for at løsne den lim , der holder han nits på hårsækken og re-kam .

gode råd og advarsler


 • Når du slippe af med lus skal du være opmærksom på at undgå gentagelse parasitære afstå fra at dele ting som hatte , hårbørster , hovedpuder og tæpper .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.