hvordan man kan vide , om din vandflaske er sikkert

Kender du , hvis din vandflaske er sikkert ? Vi ønsker alle sikkert vand at drikke . Men selv om vi køber rent flaske vand eller sætte vores egne rent vand i en eksisterende flaske , kan vandet være farlige, hvis flasken er usikre . Vide hvad man skal kigge efter i vand på flaske og hvordan man bruger de eksisterende flasker for at være sikker :

1
Læs . nummeret på bunden af flasken .
Hver vandflaske har et nummer på bunden af det . Dette nummer fortæller , hvilken type plast det er . Selvom alle plastflasker anvendes til at pakke vand er blevet godkendt af FDA , kan de faktisk ikke være så sikker vi måske gerne vil tro. Visse former for plast kan udvaskes kemikalier, der er knyttet til risici med hjernens udvikling hos fostre , spædbørn og børn . Drik aldrig vand fra en flaske med # 3,6 , eller 7 på den .
2 .

Kend risikoen for den " dårlige " plast .
Plast med # 3 på dem er også anvendes i fødevarer containere og har været forbundet med visse kræftformer ( bryst og liggende ) , hormonelle ubalancer og andre sygdomme . Plast med # 6 på dem har vist sig at blande sig med hormoner . Plast med # 7 på dem er brugt til sutteflasker og 5 Gallon vandflasker . At plast kan udvaskes et giftstof , der har været knyttet til bryst -og ovariecancer . Den amerikanske Center for Disease Control og Forebyggelse fandt , at giftige kemikalier i over 90 % af de mennesker, det afprøvet. Hold dig væk fra # 3,6 og 7 . Nummer 7 har vist sig at være den største bekymring , mens # 3 og 6 har været knyttet til bivirkninger . Du kan finde den undersøgelse , som Health Department i " Yderligere ressourcer " sektionen .
3 .
Brug , men ** ikke genbrug ** plastflasker med numrene 1,2,4 og 5 .
Hidtil er disse tal blev rapporteret som sikker . Dog kan de ikke engang være sikker, når genbruges . Vi ønsker alle at genbruge og spare på tilbagekøb , når vi kan . Men , plastflasker tendens til at bøje og få små , selv unnoticeable , revner i dem som de er brugt . Og plastflasker der gøres tyndere end nogensinde . Har du mærke til, hvordan den nye flasker selv har en tendens til at suge mere , når du drikker vandet fra dem ? Revner i brugte flasker kan få dem til at udvaskes toksiner . Rapporter siger , at du kan vaske og genbruge dem en gang eller to gange , men personligt ville jeg ikke tillid til, at .
4 .
Må ikke varme flasker eller anden plastbeholder .


Selv gode plast kan udvaskes kemikalier , når det opvarmes . Aldrig sætte varm eller varm væske i nogen vandflaske eller plastbeholder. Undgå også at varme ting i plastbeholdere .

gode råd og advarsler


 • Tænk om brug af rustfrit stål eller glas vand flasker . Tænk om brug af glas baby flasker .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.