pool øvelser for børn

Swimmingpools er en fremragende ressource for at få dine børn til at udøve i sommermånederne . De elsker at svømme og vil ikke klage over at få en god træning . Puljer giver dig mulighed for at få en stor cardio træning , mens du arbejder alle muskler i kroppen på samme tid . Den bedste del er vandet holder dig fra at lægge noget pres på dine knogler og led , som du vil opleve under normal ud af vandet øvelser

Tidsbestemt omgange


Tid dit barn , mens de svømmer nogle omgange . Svømning er en glimrende motionsture . Svømning omgange må ikke virke tiltrækkende på børn , men at dreje det i en race , og du har deres fulde , udelte opmærksomhed . Du kan starte timing en lap og så se , om de kan forbedre deres tid næste dag . Gør dette i en uge og derefter stige til to omgange . Hver uge kan du forøge det ved en lap . Hvis du har mere end ét barn , du kan få dem race . Se, hvor man kan afslutte fem omgange først . Dette kan være lige så motiverende som at bruge et stopur .

Scavenger Hunt


Hold en skattejagt i poolen . Der er en masse legetøj , der flyder og en masse , der synker . Kast 10 legetøj i poolen , mens dit barn ikke ser . Så siger gå ud og se, da de svømmer , dykker og flyder til at hente alle legetøj . De får masser af motion og have det sjovt gør det . Du kan fortsætte denne øvelse indtil dit barn er blevet svømning og hente legetøj i mindst 30 minutter.

Basketball eller Volleyball


Køb en basketball net lavet til en pool og derefter sprænge en badebold . Spille nogen sport , selv i vand , er en fantastisk måde at udøve . Du kan øve skydning stålbøjler og svømme at hente dine bolde , eller arrangere et spil med dine venner . Hvis du spiller med dine venner , du får brug for to basketball net . Uanset hvilken hold scorer flest kurve vinder . Spil dette spil i 30 minutter, og du har nået din træning kvote for dagen .

Hvis du ikke er meget i basketball du kan spille volleyball . Du skal bruge et net til poolen eller en imaginær linje til at adskille de to hold . Hvert hold vil ønske at ramme bolden til den anden side af poolen . Hvis ingen på den anden side returnerer bolden , de så få et punkt . Hvis bolden er ramt ud af puljen tæller det ikke . Holdet med flest point ved slutningen af 30 minutter , er vinderen.

stafetter


Opret nogle stafetter i puljen til en sjov træning . Har børnene hoppe i poolen , hente nogle ringe , dykke gennem nogle slanger og svømme under dine ben . Den første barn til at røre den anden side af poolen efter endt alle disse forhindringer er vinderen .

Du kan også kaste og oppustelige dukke i puljen og har racer , hvilke kid kan redde dummy og komme rundt alle de hindringer i puljen den hurtigste . Du kan endda kræve, at børnene til at padle på en tømmerflåde for så mange fødder . Du kan stort set udføre alle typer af stafet , du ønsker . Bare kig rundt og bruge de objekter , du har i dit hjem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.