sort Cohosh & dens anvendelser

Et medlem af ranunkelfamilien , sort Cohosh er en blomstrende plante , der kan vokse til 9 meter høj . Det er også kendt som bugbane fordi insekter undgå denne plante . Sort sølvlys er hjemmehørende i Nordamerika , og de rødder og jordstængler bruges til forskellige sundhedsmæssige fordele

Tilgængelighed


Black Cohosh kan dyrkes i hjemmet eller høstet i naturen , selv om det er opført som en truet eller truet plante i nogle stater. Derudover kan du købe tørret rod på naturlige føde butikker , samt sort Cohosh kapsler , tabletter , tinktur og standardiserede ekstrakter .

Women 's Health


Black Cohosh er officielt godkendt i Tyskland til behandling præmenstruelle gener og smertefuld menstruation . Tyskland har også godkendt sort Cohosh som et alternativ til hormonbehandling i overgangsalderen til at lindre hedeture og forebygge tab af knoglemasse .

Graviditet Overvejelser


Jordemødre bruge sort Cohosh at reducere arbejdskraft smerte , styrke sammentrækninger for svage og at fremkalde arbejdskraft . Den medicinske hjemmeside eMedTV bemærker, at ingen pålidelige videnskabelige beviser understøtter disse anvendelser .

Arthritis


Ifølge University of Maryland Medical Center , tidlige undersøgelser tyder sort Cohosh kan nedsætte inflammation i forbindelse med slidgigt og leddegigt .

Kronisk Træthedssyndrom og fibromyalgi

Black Cohosh også kan være en del af en urte terapi program til behandling af hypoadrenalisme i kronisk træthedssyndrom eller fibromyalgi . En komplet liste over anbefalede urter er fastsat i " Living Well med kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi ", en bog af Mary Shomon offentliggjort i 2004 .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.