vegansk vægttab tips

Det er en myte , at alle veganere er tynde og spiser sundt . Veganere kan have en kost som fattig i ernæring og variation , og som er rig på spildt og overskydende kalorier som enhver gennemsnitlig person . Dog kan et par små ændringer vende dårlige vaner rundt og gøre op med ekstra pounds

Gå Raw


Spis fødevarer i deres mest naturlige form . Hvis du gør det ude af betragtning mange af de forarbejdede fødevarer, der kalorie-tætte og ikke mætte sult .
Rå og let kogte fødevarer tager længere tid at tygge , hvilket tvinger dig til at tage sig tid til at nyde hver bid mere fuldt ud. Den fiber og vandindhold vil føre dig til at føle fuld hurtigere , for en længere periode og efter indtagelse af langt færre kalorier .

Eliminer Sukker


Klip alle sukker fra din kost . Forbrug af sukker ofte fører til trangen til mere sukker samt nedture og diskant i blodsukkerniveauet , som kan forlade dig følelsen undergravet af energi eller føre til nervøs mellemmåltider .
dække behovet for søde smag med moden frugt , men undgå frugtsaft . Fiber i hele frugter vil hjælpe dig til at føle sig fuldt ud i en længere periode , og støtte i fordøjelsen . Frugtsaft plejede at være udleveres kun et par ounce på et tidspunkt . En soda-størrelse flaske kan indlæses med kalorier og udløse søde trang .

drikke mere


Drikke mere vand . Hvis du skal drikke frugtsaft , skal du bruge vand til at fortynde den. Hvis du fortsætter med at drikke sodavand eller kaffe , skifte mellem de øvrige drikkevarer og et helt glas vand . Drik vand med dine måltider . Du vil bevare kalorier og smagen af din mad vil blive mere robust , når de ikke i konkurrence med smagen af drikkevarer .
Mens eksperter har bakket væk fra nogle af de presse på for større vandforbrug til hydrering , vand er stadig en enkel måde at holde din mund travlt og din mave fulde uden at tilføje kalorier . Vær opmærksom på , at drikke ekstreme mængder af vand kan forårsage en potentielt fatal ubalance i elektrolytter .

Tilføj Protein


Spis mere bønner , tofu , seitan og andre former for veganske alternative proteiner . Veganere har en række proteiner at vælge imellem , som er fyldt med gode fedtstoffer endnu er af moderat kalorieindhold indhold . Protein vil føre til mæthed , hjælpe med at opbygge muskler og giver en varig form for energi til motion .
De fleste af de veganske proteiner også indeholde vigtige næringsstoffer . Opfylder grundlæggende ernæringsmæssige behov kan give energi til at få dig motiveret til at være mere aktive .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.