agility træningsøvelser

Agility er en vigtig faktor succes i resultatet af mange sportsbegivenheder . En running back i fodbold med stor smidighed kan gøre større , stærkere tacklers savne ham i åben mark . En basketballspiller med agility kan bruge hans hurtige første skridt til at komme væk fra forsvaret og få en åben skudt . Agility kommer i spil i sport regelmæssigt , og der er vigtige øvelser , som vil hjælpe dig med at forbedre dine præstationer

Shuttle Run


Gå ind i gymnastiksalen og afsætte stave på gulvet omkring 15 meter fra hinanden . Starter ved baseline af basketballbane og løbe 15 meter og afhente den første stafetten . Kør tilbage til baseline og indstille stafetten ned . Køre til den anden depechen ved 30- fods -mærket og afhente det andet stafetten . Kør tilbage til baseline og sætter den ned . Afhentning stafetten ved 45- fods mærke og derefter sætte den ned i baseline . Denne aktivitet vil forbedre din smidighed og tage hurtige bevægelser på atletisk feltet for at adskille dig fra konkurrenterne . Tidligere NFL stjerne running back Barry Sanders var måske den mest adrætte running back i de sidste 20 år, og han brugte shuttle køre til arbejde på hans agility.

Ladder Bor


Placer en rebstige , der har 18- tommer rum mellem rebet trinene på jorden . Der bør være mindst 10 pladser til rebstige . Kør op rebstigen ved at træde ind i rum og ikke røre nogen af rebet 's grænser . Gå op længden af stigen og ned ad stigen og måle din tid . Dette vil forbedre din evne til at komme ind og ud af trange pladsforhold og hjælper dig med at undvigende bevæger sig på sportspladsen .

Hop og Tuck


Forbedre din hoppe evner og din smidighed ved at gøre hoppe putter . Efter opvarmning , hoppe eksplosivt i luften . Du forsøger for maksimal højde . Når du nærmer dig toppen af din hoppe , sætter dine knæ op til brystet , og tuck dem mod brystet . Slip omgående. Som du lander , hoppe hurtigt tilbage og gentage denne øvelse . Gør dette 10 gange , tage et 30-sekunders pause og gentag sæt . Den hurtige og eksplosive hoppe vil forbedre din smidighed og evne til at træffe hurtige bevægelser og beslutninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.