croupy hoste behandling

Krydset er en hoste og tilstand forårsaget af en infektion af strubehovedet og luftrøret . Krydset er almindelig hos børn i alderen tre måneder til seks år gamle . Mens Krydset er en engangs- sygdom for nogle børn , der er nogle , der har flere anfald med det hele deres barndom . Selv kryds kan præsentere sig selv på alle tider af året , det er mest almindeligt i løbet af vinteren

Forside Behandlinger


Mens krydset skal køre sit løb , før et barn kan slippe af med det , der er ting , der kan gøres i hjemmet til lindre symptomerne på krydset . Fordi Krydset er en sygdom , der blokerer luftvejene , er det vigtigt at forsøge at åbne op for luftrøret så meget som muligt , når det bliver behandlet . Dette er især tilfældet, når en hoste passer opstår . Disse alvorlige hoste opstår normalt i aften og gør det svært for et barn at ånde .

For at give et barn øjeblikkelig hjælp , tage ham om natten luft i et par minutter . Den kolde , fugtige luft er effektivt at bidrage til at åbne op for luftrøret og mindske hævelse og inflammation . Selv tager et barn i kold luft , når han hoster ikke er en god idé for de fleste sygdomme , er dette faktisk en af de allerbedste ting, en forælder kan gøre for et barn , der har krydset .

Ved at medtage en tåge vaporizer i hjemmet-og især i barnets soveværelse-du kan minimere risikoen for at få barnet bryde ud i en hoste pasform , der opstår fra strubehovedet er næsten lukket . Undgå værelser, der er fyldt med røg og ryger ikke i nærheden af børn , der har krydset , da dette vil gøre deres tilstand værre .

Hvis der er en feber , der er forbundet med krydset , kan du give barnet en medicin med paracetamol i det . Medicin som Tylenol omfatte paracetamol .

Måske et af de mest vigtige ting at huske er din rolle som en dyne og nurturer . Når et barn har et angreb fra start af krydset , er det meget almindeligt for dem at græde-til tider hysterisk-fordi det er svært for dem at ånde . Berolige barnet og lad dem vide, at du kommer til at hjælpe dem . Hvis barnet er gammelt nok til at forstå dig , forklare, at du tager dem uden at hjælpe dem. Husk at tjekke om børn ofte , når de sover og har kryds . Lyt til barky hoste eller hæs vejrtrækning . Hvis du hører en af disse ting , er det bedst at tage barnet udenfor for nogle kølig luft . Hvis det ikke er cool udenfor , kan disen fra en bruser også hjælper med at rydde luftvejene .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.