hvordan man kan holde hovedet koldt hjemme i sommeren uden aircondition

Før der var aircondition i boliger , boligejere fundet måder til at holde cool at udholde varmen i sommeren . Selv i dag , at mange mennesker ikke har den luksus af klimaanlæg , så de er nødt til at finde måder at blive cool hjemme i sommeren . Træk på nogle af disse tips til at blive cool uden aircondition
1 .
I et rum med vinduer på mere end én væg , om aftenen , skal du placere en ventilator i et vindue mod ventilatoren ud og på en anden væg , Placer ventilatoren i vinduet står i. Dette vil trække koldere udenfor luft gennem rummet .
2 .
Det første hver morgen , lukke vinduer og lukke gardinet /blinds at hjælpe bevare den køligere luft samtidig blokerer de sol og varme fra solen rammer vinduet . I et to etagers hus , vil varme anledning til anden sal . Du kan placere fans vender ud i nogle sekunder historie vinduer til at trække varme ud , men tæt blinds eller gardiner over den del af vinduet over blæseren .

3 .
Fugt en vask klud med vand fra hanen og sæt den i køleskabet , eller endnu bedre , sæt den i fryseren . Efter det bliver koldt , anvende denne kølet klud på bagsiden af din hals eller på dine knæ eller ankler . Hvis du startede med en frossen klud , da det smelter , tørre det på dit ansigt , arme og /eller ben . Du kan placere flere våde tøj i køleskabet eller fryseren for en levering af kolde omslag .
4 .
Fyld en plastflaske ( med hætte ) med isvand eller plastpose ( en tom brød pose vil gøre ) med is . Disse isnende beholdere kan anvendes på din krop eller placeres på en stol eller en seng til at afkøle overfladen , før du sætter dig /ligge ned .
5 .

Brug en ny plast spray kroppen fyldt med koldt vand til sprits dit ansigt , arme eller ben . Ved at lade vandet til at fordampe , vil det hjælpe køle din krop .
6 .
Brisen fremstillet af en lille ventilator på et bord af din stol kan styrkes, hvis du placerer en flad skål af is foran blæseren . Da ventilatoren blæser over isen , vil det presse kølig luft på din måde .
7 .
Placering fødderne i et par inches af vand kan hjælpe cool dig. Du kan bruge en stor gryde eller firkantet /oval spand til at holde vandet . På samme linie , kan en kølig bad eller brusebad hjælpe du føler dig bedre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.