hvordan man kan tabe sig ved at gå med dine venner

! Hvis du ikke kan lide at motion alene denne artikel er for dig
1
Find en sikkert sted at gå i dit nabolag eller tæt på dit nabolag . En high school spor er stor , men nogle klasse skoler har pæn legepladser , og de lokale KFUM kan også have en lille spor . Et spor ville være den bedste af alle verdener , men enhver åbent område vil gøre --- selv et gigantisk, øde parkeringsplads er god . I løbet af vinteren , er du nødt til at flytte ind til et indkøbscenter eller åbne gym , men dine muligheder er uendelige i løbet af foråret , sommeren og efteråret .
2 .
Ring til dine venner og fortælle dem at møde dig på din udpegede lokalitet på et bestemt tidspunkt . Ring til masser af venner --- jo flere jo bedre . Fortæl dem at komme den dag ( e ) de kan-du har planer om at gå mellem timerne af f. eks , 9-10 am hver dag , og vil gerne have nogle selskab . Fortæl dem at fortælle deres venner , og så videre og så videre . . . . så masser af mennesker på din alder vil blive vist til at gå , og ingen vil føle , at de skal være der hver eneste dag.


3 .
Nyd din tur ! Det er sjovt at gå , grine og snakke --- stor starten eller slutningen på dagen . Og tænk, vil du være ved at miste vægt og komme i form , mens du taler og gå ! Det er også sjovt at møde nye mennesker , opdage nye interesser , være udenfor, og få motion . Dette er fantastisk for folk i alle aldre-fra unge fagfolk til nye forældre med klapvogne til baby boomers til super boomers . . . plads til alle på banen

gode råd og advarsler

!
 • Selvfølgelig vil størrelsen af den vægt du taber afhænge af antallet af gange du går , varighed og længden af dit gå , din kost , og dit stofskifte .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.